a new bombshell has entered the villa

'Love Island krijgt versie met veertigers en vijftigers'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTL'Love Island krijgt versie met veertigers en vijftigers'
RTL

De populaire Britse datingshow 'Love Island' krijgt een variant waarin veertigers en vijftigers met 'echte' lichamen op zoek gaan naar de liefde. 'The Sun' meldt dat de makers van het guilty pleasure-programma een versie willen die meer 'diepgang' heeft dan de originele serie.

"Deze show geeft mensen die op jonge leeftijd gesetteld zijn een tweede kans op de liefde terwijl ze zich nog op hun best voelen."

In Love Island verblijven vrijgezelle twintigers en dertigers, doorgaans afgetraind en zongebruind, samen in een luxe huis op een tropische bestemming in de hoop de ware te vinden. Ook in de nieuwe versie zullen de oudere singles op een dergelijke locatie met elkaar daten. Alleen zullen ze van tevoren door hun kinderen aan elkaar worden gekoppeld.

Volgens een ingewijde is de werktitel van de datingshow Your Mum, My Dad. "Deze show geeft mensen die op jonge leeftijd gesetteld zijn een tweede kans op de liefde terwijl ze zich nog op hun best voelen."

'Dekhengst' Rick zet de boel op stelten in Love Island
Lees ook

'Dekhengst' Rick zet de boel op stelten in Love Island

De nieuwe Nederlands-Belgische reeks van de reguliere Love Island is nu te zien op Videoland. Op de streamingdienst staan ook Britse seizoenen.

Lees meer over
Love Island