Party like a billionaire

Feestende Nicolette van Dam en Bas Smit halen Britse media

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFeestende Nicolette van Dam en Bas Smit halen Britse media
RTL

De bekendheid van Nicolette van Dam (37) en Bas Smit (41) gaat de landsgrenzen over. Foto's van de twee prijken namelijk op de site van de Britse tabloid 'Daily Mail'. Dit omdat ze aanwezig waren op het luxueuze verjaardagsfeestje van de Britse miljardair Richard Branson (72).

Nicolette en Bas zijn bevriend met de bekende zakenman, die ze in 2019 op de Grand Prix van Monaco ontmoetten. Ook zij waren daarom van de partij op de zesdaagse verjaardagscruise ter ere van Bransons 70e verjaardag, die langs Miami, Mexico en de Bahama's voer. Inmiddels is hij dus al 72, maar door covid kon hij die mijlpaal destijds niet zo groots vieren. Nu dus wel en groots was het. Én er zijn beelden van, die nu dus op Daily Mail staan.

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten van droomvakantie
Lees ook

Bas Smit en Nicolette van Dam genieten van droomvakantie

Op zijn schip verwelkomde Branson een flinke bups familie en vrienden, onder wie dus Nicolette en Bas. Daily Mail omschrijft Nicolette als 'de glamorous Nederlandse model-actrice Nicolette van Dam', die 'met haar vriend Bas Smit' de bloemetjes buitenzette op het schip. 

Zowel Nicolette als Bas deelde zelf ook kiekjes van het partijtje op hun Instagram-kanalen. 'Wat een feestweek! Onvergetelijk', blikt Nicolette terug. Dat ze nu ook nog eens de Daily Mail hebben gehaald, smaakt vast naar meer. Bas vindt het in elk geval behoorlijk grappig dat ze in de Britse tabloid staan, zo blijkt uit zijn Instagram Stories (zie hieronder).

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette van Dam en Bas Smit in de Daily Mail© Instagram @bassmit
Nicolette van Dam en Bas Smit in de Daily Mail

Nicolette en Bas zijn in eigen land níet overal welkom. Zo kregen ze kritiek op hun aanwezigheid bij het Boekenbal.

Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit