wie voet doet, voet ontmoet

Gaby Blaaser maakt content voor mensen met voetfetisj

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGaby Blaaser maakt content voor mensen met voetfetisj
RTL

Heb jij een voetfetisj? Dan ben je bij Gaby Blaaser (36) aan het juiste adres. De actrice en influencer houdt haar volgers graag tevreden en deelt op Instagram dat ze speciaal voor de liefhebbers content gaat maken van haar voeten.

"Misschien kan ik nog wat geld verdienen met deze voeten"

Het is tegenwoordig zowat de normaalste zaak van de wereld dat influencers en realitysterren pikante content maken voor hun volgers. Ook worden deze erotische beelden regelmatig gedeeld op betaalde apps als OnlyFans. Nu komt Gaby er tot haar grote verbazing achter dat er kiekjes van haar voeten online staan op WikiFeet, een platform speciaal voor mensen met een voetfetisj. Hierop worden foto's van de voeten van verschillende beroemdheden gedeeld. "Misschien kan ik nog wat geld verdienen met deze voeten", grapt ze in haar Instagram Stories. 

Instagram Stories Gaby Blaaser© Instagram @gaby.blaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser© Instagram: @gabyblaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser

Zit er ook in deze grap een kern van waarheid? De actrice lijkt er namelijk geen gras over te laten groeien en gaat meteen aan de slag met het schieten van professionele foto's van haar voeten. Op Instagram deelt ze hoe dit er aan toe gaat. 'WikiFeet here I come', schrijft ze onder de video waarop ze poseert in zwarte muiltjes. De preview van het eerste kiekje wordt gratis en voor niets gedeeld op haar Instagram Stories. Of Gaby een serieuze toekomst ambieert als voetmodel moet nog maar blijken.*

* Helaas: Gaby heeft inmiddels laten weten dat ze maar wat loopt te geinen: 'Niemand zit op mijn voeten te wachten.'

Instagram Stories Gaby Blaaser© Instagram: @gabyblaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser© Instagram: @gabyblaaser
Instagram Stories Gaby Blaaser

Gaby trakteert haar volgers wel vaker op pikante foto's. Daar krijgt ze van verschillende fans soms ongevraagd wat voor terug: ze wordt namelijk overspoeld met dickpics. 

Lees meer over
Gaby Blaaser