lelijk in de luier, mooi in de sluier

Zo vader, zo zoon: Douwe Bob verrast met vakantie-outfit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZo vader, zo zoon: Douwe Bob verrast met vakantie-outfit
RTL

Douwe Bob is met zijn 29 jaar nog steeds niet uit de luiers. Nadat hij op vakantie aan het pampershoppen slaat en hij met een miskoop thuis komt, weet de zanger wel raad met zijn kat in de zak.

Niets zo vervelend als zonder luiers zitten als je een kleintje hebt, maar Douwe hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken om ongelukjes. Nadat hij op vakantie luiers koopt voor zijn baby, komt hij thuis bedrogen uit: hij blijkt pampers in maatje 'volwassen' op de kop te hebben getikt.

Gelukkig blijft zijn aankoop niet zonder nut. Large is wellicht wat groot voor Elias, maar niet voor Douwe zelf, zo blijkt uit de fotoreeks die hij ongegeneerd op social media deelt. Nou ja, zo kunnen vader en zoon in ieder geval 'matchen' op vakantie.

© Instagram @douwebob

Douwe Bob zit inmiddels al een tijdje in vakantiemodus. Hij trapte de zomer af met een gesponsorde reis naar het Griekse eiland Lefkada. Of hij daar nog steeds is of dat hij inmiddels met zijn vriendin Anouk en zoon Elias is doorgereisd, is niet bekend. 

Douwe en Anouk zijn sinds een paar maanden weer samen na een knipperlichtrelatie van enkele jaren en de kinderen die hij met verschillende vrouwen kreeg.

Lees meer over
Douwe Bob