Hart onder de riem

Kees Tol na aankondiging Nick & Simon: 'Trots op m'n vrienden!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Kees Tol na aankondiging Nick & Simon: 'Trots op m'n vrienden!'
RTL

Kees Tol (40) is trots op zijn vrienden Nick Schilder (38) en Simon Keizer (38), die vrijdag hebben aangekondigd te stoppen als het muzikale duo Nick & Simon. Dat laat de presentator weten via Instagram.

"TROTS op m’n vrienden!"

'TROTS op m’n vrienden!', zo schrijft Kees bij een foto van zichzelf en het tweetal. Kees heeft inmiddels meerdere tv-programma's gemaakt in samenwerking met Nick en Simon, zoals De 3 sterren camping. Ook maakte het drietal twee muzikale reisprogramma's. In Nick, Simon & Kees: Homeward Bound gingen de mannen naar New York om zich te richten op hun muzikale helden Simon & Garfunkel. In Nick, Simon en Kees: Take a chance on me maakten ze een reis naar Zweden, om in de wereld van popgroep ABBA te duiken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick & Simon na aankondiging: 'Er komt geen vechtscheiding'
Lees ook

Nick & Simon na aankondiging: 'Er komt geen vechtscheiding'

Hoewel Nick en Simon niet langer doorgaan als muzikaal duo, blijft het tweetal wel nog samen tv-programma's maken. 'Dus er komt geen vechtscheiding over Kees Tol', zo grapt het duo vrijdagochtend in een gezamenlijk statement op Instagram.

Op 10 april 2023 geven Nick & Simon een afscheidsconcert in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor hun laatste optreden start op vrijdag.

Lees meer over
Nick SchilderSimon KeizerKees TolNick & Simon