Kill them with kindness

MAFS: Match or Mistake-deelnemer Evelien buigt niet voor online haat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Andy TanMAFS: Match or Mistake-deelnemer Evelien buigt niet voor online haat
RTL

Je weet van te voren nooit hoe jouw deelname aan een realityshow gaat uitpakken. Evelien uit 'Married At First Sight: Match or Mistake' ontvangt na het programma bijvoorbeeld veel online haat. Op Instagram deelt ze hoe ze hiermee omgaat.

"Echt een talent hoor"

Evelien heeft in haar koppeltje met Brian helaas niet de liefde gevonden in het programma. Kijkers laten zich online echter iedere week negatief uit over de afleveringen waarin de realityster verschijnt. Evelien snapt hier helemaal niks van. 'Echt een talent hoor dat sommige mensen op basis van een paar minuten beeld het volledige verhaal (denken te) weten', schrijft ze op haar social media-kanalen. 

Ongemakkelijkheid in MAFS: Match or Mistake: Evelien en Mark kennen elkaar al
Lees ook

Ongemakkelijkheid in MAFS: Match or Mistake: Evelien en Mark kennen elkaar al

Ook in haar privéberichten krijgt ze het voor haar kiezen, want zo nu en dan wordt ze ook nog eens uitgescholden. Een van deze berichten deelt ze met haar volgers. Ze wordt in deze haatberichten onder anderen een 'eng mens' genoemd. Evelien besluit zelf ook een berichtje te sturen naar deze persoon, maar kiest er voor om vriendelijk te blijven: 'Wat lief, dankjewel. Ik wens jou ook een heel fijne dag.' Met een sarcastische toon schrijft de realityster dat ze dit soort berichten gaat 'missen' nu haar deelname aan het programma voorbij is. 

Instagram Stories Evelien © Instagram: @evelienv1989
Instagram Stories Evelien

Hoewel Married At First Sight: Match or Mistake voor Evelien niet in een sprookje is geëindigd, zit dat bij dit koppeltje wel anders: Toychyro en Laury zijn namelijk hoteldebotel verliefd op elkaar. Alle afleveringen zijn nu terug te kijken bij Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight