Non Stop Vol D'r Op

Rob Kemps 'trots' op kijkcijfers Ik Hou Van Holland

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRob Kemps 'trots' op kijkcijfers Ik Hou Van Holland
RTL

Rob Kemps (37) heeft zondag met plezier de kijkcijfers van zaterdagavond bekeken. De spelshow 'Ik Hou Van Holland', die hij sinds september presenteert, weet 949.000 kijkers naar SBS6 te trekken, meldt Stichting KijkOnderzoek. Niet eerder keken dit seizoen zoveel mensen naar de show.

Op Instagram laat de 37-jarige Snollebollekes-zanger weten 'blij en trots' te zijn met 'bijna 1 miljoen kijkers gemiddeld'. De spelshow gaat afgelopen september van start met 606.000 kijkers en dat aantal stijgt in de weken daarna. Vorige week zitten 831.000 mensen voor de televisie.

Rob Kemps 'stiknerveus' in eerste uitzending Ik hou van Holland
Lees ook

Rob Kemps 'stiknerveus' in eerste uitzending Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland trekt met presentatrice Linda de Mol jarenlang een miljoenenpubliek op RTL 4. Nadat het programma met Linda mee verhuist naar SBS6, trekt het eerste seizoen op die zender nog 1,2 miljoen kijkers gemiddeld. De tweede reeks kan gemiddeld 847.000 kijkers boeien.

De meeste kijkers zijn zaterdag voor het NOS Journaal van 20.00 uur (bijna 1,9 miljoen), het Half Acht Nieuws op RTL 4 (ruim 1,1 miljoen) en Studio Sport Eredivisie op NPO 1 (ruim 1 miljoen).

Lees meer over
Rob KempsIk Hou Van Holland