docuserie

'Als er iemand Hazes-moe was, was het André zelf wel'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
RTL

Er gaat geen dag voorbij of er is wel weer een nieuwtje over de familie Hazes. Niet alleen zijn fans, maar ook André (28) wordt er moe van. Dat blijkt wel uit zijn nieuwe Videoland-docuserie, valt Rob Goossens (31) en Luuk Ikink (39) op in 'De BLVD Podcast'.

"Uiteindelijk heeft ‘ie die trap onder z’n reet van zichzelf gekregen"

In André Hazes, de woensdag uitgekomen docuserie bij Videoland, vertelt de zanger over zijn drank- en drugsverslaving, eetstoornis, zelfverminking en nog een hoop meer. Eén van de dingen die ook duidelijk wordt, is dat André zelf ook moe werd van al het nieuws rondom zijn persoon. 

De vijf grootste onthullingen uit de Videoland-docu van André Hazes
Lees ook

De vijf grootste onthullingen uit de Videoland-docu van André Hazes

Luuk heeft met verbazing naar de docuserie zitten kijken. “Ik had ook wel een beetje het idee: gozer, je hebt een kind, je hebt een vrouw waarmee je verloofd bent toentertijd. Even een trap onder je reet had ook wel geholpen. Van iemand die tegen je zegt: gast, ga even wat doen, doe even normaal gewoon", aldus de presentator. 

Rob vraagt zich af wat André dan had moeten doen. "Je kunt honderd fantastische adviseurs hebben. Maar als je naar niemand luistert, dan heb je er vrij weinig aan", denkt de mediadeskundige. "Hij heeft zich omringd met mensen die allemaal wat van hem wilden, die van hem afhankelijk waren. Gaat daar iemand echt van zeggen: 'André, ga eens wat doen?' Uiteindelijk heeft ‘ie die trap onder z’n reet van zichzelf gekregen."

Je beluistert de hele aflevering van De BLVD Podcast hieronder en kijkt 'm hier terug. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rob GoossensLuuk IkinkAndré HazesAndré Hazes jr.De BLVD Podcast