de heks

Dít is de eerste BN'er die zich onthult in The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDít is de eerste BN'er die zich onthult in The Masked Singer
RTL

De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van 'The Masked Singer' is losgebarsten. Verschillende BN'ers verschuilen zich onder spectaculaire karakters waarin ze onherkenbaar zingen voor het panel. Aan hen om te raden met welke Nederlandse ster zij te maken hebben. Aan het einde van de eerste aflevering moet De Heks haar masker afdoen.

"Ik ben niet verdrietig, maar ik had wel gehoopt dat ik er langer in zou zitten" 

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste onthulling van het programma The Masked Singers. 

In de eerste aflevering bijten De Joker, De Heks, De Pinguin, De Olifant en De Flamingo het spits af. Naast het panel is ook het publiek weer enorm enthousiast over de nieuwe karakters dit jaar. Aan het einde van de aflevering worden De Joker, De Pinguin en De Flamingo beloond voor hun optreden, want zij mogen van het publiek door naar de volgende aflevering. De Olifant en De Heks moeten het echter tegen elkaar opnemen in de sing-off.

Met het liedje 'Watermelon Sugar' van Harry Styles weet De Olifant het publiek omver te blazen. De Heks moet na haar optreden - waarin ze 'Don't Cha' van de Pussycat Dolls zingt - haar masker afdoen. Zij ontvangt namelijk de minste stemmen.

Raden maar: deze karakters zijn te zien in The Masked Singer
Lees ook

Raden maar: deze karakters zijn te zien in The Masked Singer

Vóór De Heks onthult wie ze is, krijgt het panel de laatste kans om te raden wie zich schuil houdt achter het masker. Buddy Vedder weet het echt niet en besluit te gokken. Hij denkt dat actrice Angela Schijf De Heks is. Gerard Joling en Loretta Schrijver zijn het met elkaar eens: zij denken dat het Georgina Verbaan is. Carlo Boszhard denkt echter dat Tanja Jess op het podium staat. 

Wanneer De Heks besluit haar masker af te doen, blijkt dat geen één van de panelleden het bij het rechte einde heeft. Niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen is namelijk de persoon achter De Heks. Dat Buddy haar niet heeft geraden, snapt ze niet. Zij hebben namelijk hun Wie Is De Mol-avontuur 'wekenlang' met elkaar doorgebracht in China. 

Dat haar deelname in The Masked Singer van korte duur was, vindt ze jammer. "Ik ben niet verdrietig, maar ik had wel gehoopt dat ik er langer in zou zitten." Miljuschka vertelt dat ze heel erg haar best heeft gedaan, vooral omdat zingen niet haar grootste talent is. "Ik kan echt niet zingen, dus ik dacht: ik ga alles erin gooien wat ik kan." Ze kijkt met een positieve houding terug op haar deelname. "Ik vond het heel erg leuk, want je bent echt een beetje magie aan het creëren met z'n allen."

Ondanks dat Mijuschka heeft genoten van haar optreden, vertelt ze in Jinek dat ze een zangcarrière niet ziet zitten. "Ik denk dat het een goed idee is als ik dat lekker onder de douche blijf doen." 

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4. De aflevering gemist? Kijk deze terug bij Videoland. 

Lees meer over
The Masked Singer