Spice up our lives

Eindelijk! Een mini Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEindelijk! Een mini Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham
RTL

Die hard-fans van de Spice Girls hopen al jaren dat er een reünie komt mét Victoria Beckham (48). Want de Spice Girls zonder Posh Spice is toch een beetje als Luv' zonder Patty Brard (67)... Het lijkt op het origineel, maar je krijgt toch net niet wat je écht wil. Maar nu is er dus een mini-reünie mét Victoria.

"Een vriendschap voor het leven"

David Beckham deelt beelden van de gezellige aangelegenheid op zijn Instagram-kanaal. Daarop is te zien dat Victoria, Mel C, Emma Bunton en Geri Horner het erg gezellig hebben met elkaar. Het viertal danst en zingt op Spice Girls-klassiekers als 'Say You'll Be There' en 'Stop'. De grote afwezige is ditmaal niet Victoria, maar Mel B, ook wel Scary Spice genoemd.

Maar de afwezigheid van Mel B mag de pret niet drukken. 'Een vriendschap voor het leven', schrijft David bij de beelden van de vier dames die het overduidelijk naar hun zin hebben. 'Heel speciaal om dit moment te beleven.'

Spice Girls 'dolenthousiast' over verloving Mel B en haarstylist
Lees ook

Spice Girls 'dolenthousiast' over verloving Mel B en haarstylist

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In 2019 gaven de Spice Girls een reünie-tour zonder Victoria. Fans gingen uit hun dak, maar smachten nog altijd naar een tour waarin alle vijf de sterren van de partij zijn. Een tijd geleden sprak RTL Boulevard met Mel C over de mogelijkheid van een tour mét Victoria. Hoe ze daarop reageerde, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Victoria BeckhamMel BGeri HalliwellGeri HornerSpice Girls