molloten

Zijn dit de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSZijn dit de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
RTL

Fans van 'Wie is de Mol?' kunnen ongetwijfeld niet wachten om erachter te komen welke BN'ers komend seizoen meedoen. Het raadspelletje gaat alvast van start, want het Instagram-account 'Wie is de Mol hints' heeft een eerste foto van de (silhouetten van de) kandidaten. Hoewel de echtheid van de foto te betwijfelen valt...

Het is namelijk ongebruikelijk dat de bekendmaking niet onthuld wordt via de officiële kanalen van Wie is de Mol?. De gehoopte bevestiging van AVROTROS blijft uit: fans moeten Wie is de Mol? via social media in de gaten houden voor nieuws, meldt de omroep aan RTL Boulevard. Daarom blijft het vooralsnog gissen welke tien bekende Nederlanders op zoek gaan naar de saboteur in het 23ste seizoen van het programma. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Belgische mol kan druk niet aan en stopt met Wie is de Mol?
Lees ook

Belgische mol kan druk niet aan en stopt met Wie is de Mol?

De Molloten zijn inmiddels hard aan de slag om te achterhalen wie o wie toch op bovenstaande foto staan. Want spot je daar nou Soy Kroon op plek negen? En is dat Fred van Leer op zes, of toch Valerio Zeno? Ook de namen van Luuk Ikink, Raven van Dorst, Dieuwertje Blok en Esmée van Kampen passeren de revue. Of deze BN'ers daadwerkelijk meedoen, is nog even afwachten. 

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat traditiegetrouw in januari van start. 

Lees meer over
Wie is de Mol?