boven de grond

Haal je molboekje maar tevoorschijn: startdatum Wie is de Mol? bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSHaal je molboekje maar tevoorschijn: startdatum Wie is de Mol? bekend
RTL

Waar AVROTROS eerder deze week nog geheimzinnig doet over de kandidaten van 'Wie is de Mol?' en de kaken stijf op elkaar houdt, hebben ze op de valreep voor het weekend tóch nog een leuk nieuwtje over het programma: de startdatum is bekend.

Wie is de Mol? trapt elk jaar traditiegetrouw af vlak na de jaarwisseling, maar een bevestiging is altijd fijn. En die heeft Televizier. AVROTROS laat vrijdag aan hen weten dat het 23e seizoen van de kijkcijferhit op 7 januari van start gaat. De deelnemers en de locatie zijn nog niet bekend.

Zijn dit de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
Lees ook

Zijn dit de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Wie is de Mol? bleek afgelopen jaar weer een groot kijkcijfersucces met telkens cijfers boven de 2,5 miljoen. Het aantal kijkers bleef in deze reeks wel iets achter op vorig jaar, toen liefst zeven afleveringen meer dan 3 miljoen kijkers trokken. Dit jaar trokken alleen de eerste, derde en de laatste aflevering zoveel kijkers.

Fresia Cousiño Arias won het 22e seizoen van Wie is de Mol? en de laagste prijzenpot ooit. Tijdens de bloedstollende finale maakte Everon Jackson Hooi bekend dat hij afgelopen seizoen de Mol was. Eerder in het programma werd duidelijk dat 5.000 euro uit de pot zou gaan wanneer de Mol in de eerste aflevering een vrijstelling kreeg. Die kreeg de GTST-acteur van zijn medekandidaat Glen Faria. Daarmee kwam de pot op een eindbedrag van 8.065 euro. 

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is op 7 januari om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

Lees meer over
AVROTROSWie is de Mol?