4 x 4 - 4 = 12

Nick Cannon in vier maanden tijd vierde kind verwelkomd

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Nick Cannon in vier maanden tijd vierde kind verwelkomd
RTL

Nick Cannon (42) kan opnieuw beschuit met muisjes inslaan. De vruchtbare Amerikaanse presentator is vrijdag vader geworden van zijn elfde kind. Het is zijn vierde in vier maanden tijd. Tegelijkertijd is er nog een twaalfde onderweg.

Het meisje heeft de naam Beautiful Zeppelin gekregen, zo kondigt Nick aan op Instagram. Voor moeder Abby De La Rosa is het haar derde kindje. Vorig jaar kreeg ze al samen met Nick een tweeling. Afgelopen juni kondigde ze haar nieuwe zwangerschap aan.

Nick Cannon verwelkomt tiende kind, nog een onderweg
Lees ook

Nick Cannon verwelkomt tiende kind, nog een onderweg

De geboorte van Beautiful Zeppelin komt ruim een week nadat Nick bevestigde dat er nóg een kindje aankomt. Ook model Alyssa Scott is weer van hem zwanger. De twee hadden al een zoon samen maar het jongetje, genaamd Zen, stierf vijf maanden na zijn geboorte.

De andere kinderen van Nick zijn zoon Rise (1 maand), dochter Onyx (twee maanden), zoon Legendary (drie maanden), de tweelingjongens Zion en Zillion (1 jaar), dochter Powerful Queen (2 jaar), zoon Golden (5) en de 11-jarige tweeling Monroe, een jongetje, en Moroccan, een meisje. Nick kreeg al zijn kinderen bij zes verschillende vrouwen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Nick Cannon