Prank 2.0

Van Gerwen gooit emmer water over Van Barneveld heen

Door RTL7 Darts··Aangepast:
Van Gerwen gooit emmer water over Van Barneveld heen
RTL

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld kenden woensdagavond geen normale voorbereiding op een demonstratietoernooi. De twee Nederlanders moesten namelijk de auto's van toeschouwers schoonmaken. De huidige nummer 1 van de wereld zag zijn kans echter schoon om Van Barneveld flink af te koelen.

Terwijl Van Barneveld onschuldig autoramen schoonmaakt, besluit Van Gerwen zijn sopje over zijn collega te gooien. "Michael, je blijft een kwajongen", schreef Barney na afloop op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gebeurde bij het Hannover Drive In Darts Gala, een toernooi waarbij fans vanuit hun auto naar de wedstrijden konden kijken. Toeschouwers met een speciaal ticket kregen bovendien een autoschoonmaakbeurt van een van de twee Nederlanders, Dimitri van den Bergh of Max Hopp.

Tweede grap

Het is niet de eerste grap die Van Gerwen uithaalt bij Van Barneveld. De gepensioneerde darter heeft zich namelijk aangesloten bij een service voor videoboodschappen. Van Gerwen werd de eerste klant van Barney. "Lieve Michael, je bent de beste darter van de wereld en door jou ben ik gestopt", was de tekst die Van Barneveld uitsprak.

Van Barneveld reageert op Van Gerwen-prank: 'Hij luistert hem 40 keer per uur!'
Lees ook

Van Barneveld reageert op Van Gerwen-prank: 'Hij luistert hem 40 keer per uur!'