Lars in Zuid-Korea

Monica Geuze blikt met medium terug op relatie met Lars Veldwijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubekanaal Monica GeuzeMonica Geuze blikt met medium terug op relatie met Lars Veldwijk
RTL

In navolging van Linda de Mol en Chantal Janzen komt ook Monica Geuze (24) vandaag met een eigen tijdschrift. In het blad laat de YouTube-ster zich onder meer doorlichten door een medium. Dat geeft haar verrassende nieuwe inzichten over de recente breuk tussen haar en ex-vriend, voetballer Lars Veldwijk (28), met wie ze een kindje heeft.

"Ik ben blij dat er geen boosheid tussen Lars en mij is"

"Ik ben blij dat er geen boosheid tussen Lars en mij is," vertelt ze tijdens het gesprek met medium en coach Mabel van den Dungen. "Er is ook helemaal geen sprake van een grote ruzie geweest. Ik zie nu gewoon heel duidelijk van een afstandje: nee, dit is het niet." 

Natuurlijk was er ook twijfel, zeker in het begin. "Maar de afgelopen maanden heb ik vooral veel rust en opluchting gevoeld," aldus Monica.

Monica Geuze geeft duidelijkheid over haar 'mystery man'
Lees ook

Monica Geuze geeft duidelijkheid over haar 'mystery man'

Monica en Lars maakten eind november bekend zonder elkaar verder te gaan. "Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan," lieten ze destijds weten in een verklaring. 

Het stel heeft samen dochtertje Zara-Lizzy, die het voorlopig even zonder haar vader moet doen. De voetballer vervolgt zijn carrière in Zuid-Korea, waar hij voor twee seizoenen heeft getekend. 

De breuk tussen de twee kwam voor veel fans als donderslag bij heldere hemel. In een van haar vlogs sprak Monica ook al over hun relatie.

Het tijdschrift van Monica staat vol met persoonlijke verhalen, brieven van familie en vrienden en appjes uit haar telefoon. Het is vanaf vandaag te koop in de winkels. 

Lees meer over
Monica Geuze