Zwemmen in een tegeltuin

Funda-vondst: 5 rijtjeshuizen waarbij de hele tuin wordt opgeslokt door een zwembad

Door Emma van Wichen··Aangepast:
© KH- Solutions Makelaars - FundaFunda-vondst: 5 rijtjeshuizen waarbij de hele tuin wordt opgeslokt door een zwembad
RTL

Dat een zwembad in de tuin alleen hoort bij het plaatje van een dikke villa, is eigenlijk een beetje achterhaald. Kijk maar naar deze opmerkelijke vijf rijtjeshuizen op Funda. In deze tuinen is er geen ruimte meer voor een extra eettafel, maar je kunt wél zeggen dat je een zwembad in je achtertuin hebt.

1. Grauw én blauw 

Deze woning vlakbij het zonnige Maastricht, bevat misschien weinig kleur aan de binnen- en buitenkant. Maar daarom valt het enorme, felblauwe zwembad in de tuin wel extra op. De woning zelf is met zijn 87 m² misschien niet heel groot, maar waarom zou je ook binnen zitten met zo'n lekker zwembad in de tuin?! Leg je handdoekje maar in het kleine puntje gras én chillen maar.

Vraagprijs: € 309.000 k.k.

© KH-Solutions Makelaars - Funda

2. Luxe villa in het klein

Dit huis in het prachtige Cadzand is nog een stukje kleiner: 77 m², maar wél met de uitstraling van een super deluxe villa. De woning is in 2023 volledig gerenoveerd en dat is onder andere goed te zien aan de mooie open keuken, chique badkamer én de parel van het huis: het buitenzwembad. In de tuin heb je het gevoel alsof je in een chic hotel zit. Al helemaal vanwege de uitgestrekte weide als uitzicht én niet te vergeten: de sauna in het tuinhuis. 

Vraagprijs: € 799.999 k.k.

© ERA Content+ Makelaars met meerwaarde - Funda
© ERA Content+ Makelaars met meerwaarde - Funda

3. Binnen-buitengevoel

Ook deze woning boven Emmen is erg verrassend. De serre in de achtertuin creëert het echte binnen-buitengevoel. Al helemaal met uitzicht op het enorme zwembad in de tuin. Althans, relatief groot vergeleken de rest van de tuin. 

Verder heeft het huis een oppervlakte van 106 m², vier slaapkamers en bevat zelfs een luxe ligbad met jetstream. Dat de bewoners van uitgebreid badderen houden is in ieder geval een feit.

Vraagprijs: € 185.000 k.k.

© Alders Makelaars - Funda
© Alders Makelaars - Funda

4. Inclusief opblaas eenhoorn?

Deze luxe woning in Biervliet is volgens Funda 'de populairste woning van Nederland' én onder de drie ton. Twee jaar geleden is het huis compleet opgeknapt en van alle gemakken voorzien: een luxe keuken, vernieuwde badkamer, dakkapellen, een royale overkapping en natuurlijk het zwembad. 

Een kleine aanloop en je kunt op een warme dag gewoon vanuit de woonkamer het zwembad induiken. Hopelijk zit de opblaas eenhoorn bij de prijs inbegrepen.

Vraagprijs: 289.000 k.k 

© Ready Vastgoed - Funda
© Ready Vastgoed - Funda

5. Zwemmen in een tegeltuin

Vlakbij Den Bosch vind je deze tussenwoning met zwembad. Je zal denken dat het haast niet mogelijk is in een tuin van 18 m², maar vanwege de ophoging van het luxe buitenbad, ziet het er niet een zo gek uit. Alleen is er helaas geen plek meer voor een lekkere loungeset...

Vraagprijs: € 396.000 k.k.

© Van Veen Makelaardij - Funda
© Van Veen Makelaardij - Funda
Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier: