GIMME MORE

Oops! Boek Britney Spears nu al op de deurmat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardOops! Boek Britney Spears nu al op de deurmat
RTL

Showbizzliefhebbers kijken al maanden uit naar 'The Woman in Me': de memoires van Britney Spears (41), waarin de zangeres voor eens en altijd haar kant van het verhaal vertelt. De releasedatum staat eigenlijk gepland op dinsdag, maar bij een aantal mensen is het boek van de Princess of Pop nu al op de deurmat geploft. RTL Boulevard heeft ook een boek weten te bemachtigen.

In aanloop naar de release van Britneys memoires gaat het al een tijdje over wat er allemaal in het boek staat. Amerikaanse media als The Hollywood Reporter, People en Page Six hebben vooraf al fragmenten van het boek ontvangen en deze ook met hongerige showbizzkenners gedeeld.

Zo weten we al dat Britney in het boek onthult dat ze meer dan twee decennia geleden in verwachting was van Justin Timberlake, haar toenmalige partner. Ook vertelt ze dat de twee voor een abortus hebben gekozen, maar dat dat eigenlijk meer zijn idee was dan dat van haar. Zelf had ze daar namelijk 'nooit voor gekozen'.

Britney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt
Lees ook

Britney Spears legt uit waarom ze naaktfoto's maakt én deelt

In het boek deelt Britney uiteraard ook verhalen over haar familie, waar de afgelopen jaren moeizaam contact mee is. Zo stond de zangeres van 2008 tot 2021 onder curatele van haar vader James. Nu die bewindvoering voorbij is, zo heeft de rechter destijds bepaald, laat Britney zich met enige regelmaat nogal pittig uit over James.

De memoires geven ook inzicht in 'de nieuwe vrijheid' die Britney dus sinds een aantal jaren geniet. En dat ze het weleens moeilijk vindt om daar mee om te gaan, aangezien ze dat gevoel een flinke periode lang niet echt heeft gekend. En o ja, mocht je je afvragen waarom Britney zo vaak naaktfoto's van zichzelf deelt: ook dát legt ze haarfijn, en met argumentatie, aan je uit in haar boek.

Wat er allemaal nog meer in The Woman in Me van Britney Spears staat, vertelt RTL Boulevard-entertainmentdeskundige Eric de Munck vanavond in RTL Boulevard. Rond 18.35 uur, natuurlijk bij RTL 4.

Lees meer over
Britney Spears