CALM DOWN

Selena Gomez krijgt bakken kritiek na post over Only Murders in the Building

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSelena Gomez krijgt bakken kritiek na post over Only Murders in the Building
RTL

Selena Gomez (31) heeft op Instagram een bericht over haar serie 'Only Murders in the Building' verwijderd na kritische reacties van mensen die vonden dat zij de post niet had mogen delen te midden van de stakingen van scriptschrijvers en acteurs in de Verenigde Staten. Dat melden diverse Amerikaanse media, waaronder vakblad 'Variety'.

De actrice deelde een filmpje van zichzelf op de set van de serie die onder meer te zien is op streamingdiensten Disney+ en Hulu. Selena zei zelf niets, maar tagde wel het officiële Instagram-account van de serie in haar bericht. De post haalde in 15 uur tijd meer dan 1,1 miljoen likes voordat het bericht offline werd gehaald.

Meryl Streep hoofdverdachte in trailer seizoen 3 Only Murders in the Building
Lees ook

Meryl Streep hoofdverdachte in trailer seizoen 3 Only Murders in the Building

Het feit dat Selena een filmpje deelde van een serie waar ze in te zien is, gaat in tegen de strenge regels van de stakende acteursvakbond SAG-AFTRA. Deze stellen dat leden hun werk tijdens de staking niet promoten door middel van interviews of berichten op social media. De vakbond wilde tegenover Variety niet reageren op het nieuws.

Lees meer over
Selena GomezStakingen