SHAKE IT OFF

Americanfootballspeler wuift dating-geruchten Taylor Swift lachend weg

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAmericanfootballspeler wuift dating-geruchten Taylor Swift lachend weg
RTL

Americanfootballspeler Travis Kelce (33) van de Kansas City Chiefs heeft op Instagram de geruchten dat hij met Taylor Swift (33) zou daten lachend weggewuifd. Afgelopen dagen dropte met name sportverslaggever Rich Eisen (54) meerdere hints over een mogelijke romance tussen de atleet en de zangeres.

"Leuk geprobeerd Rich... leuk geprobeerd"

Rich gebruikte in zijn analyse over Kelce meerdere titels van nummers van Taylor, zoals Delicate, Shake It Off en Anti-Hero. Travis kon de plaagstootjes wel waarderen. 'Leuk geprobeerd Rich... leuk geprobeerd', antwoordde hij op Instagram in reactie op de video van Rich. De atleet voedde eerder echter zelf nog de geruchten door te delen dat hij een vriendschapsbandje met zijn telefoonnummer erop zou hebben gegeven aan de zangeres.

Taylor Swift wint hoofdprijs MTV Video Music Awards met Anti-Hero
Lees ook

Taylor Swift wint hoofdprijs MTV Video Music Awards met Anti-Hero

Travis miste vorige week de seizoensopener van de Chiefs, maar was afgelopen zondag wel weer van de partij. De aanvaller scoorde bij zijn comeback tegen de Jacksonville Jaguars een touchdown. Ook toen werd er met de songtitel Blank Space al gerefereerd aan zijn mogelijke romance met Taylor. Travis vond namelijk een Blank Space (een open ruimte) in de 'endzone' waarin hij de bal ving voor zes punten.

Lees meer over
Taylor Swift