ELFJES

Nick Cannon grapt over kerstinkopen voor al zijn elf kinderen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick Cannon grapt over kerstinkopen voor al zijn elf kinderen
RTL

Nick Cannon (42) heeft in een video op zijn YouTube-kanaal met enige zelfspot verteld over dat kerstinkopen doen voor al zijn kinderen gepaard gaat met enige problemen. "Al deze cadeaus, jullie willen gewoon niet studeren", grapt Nick in de video. De presentator heeft elf kinderen en een twaalfde is nog onderweg.

"Het is bijna Kerstmis en dankzij mij wonen er inmiddels 8 miljard mensen op de wereld"

"Het is bijna Kerstmis en dankzij mij wonen er inmiddels 8 miljard mensen op de wereld", zegt Nick lachend. "En ik ben nog niet klaar. Ik heb een hele hoop cadeaus te kopen." De komiek heeft lijstjes gekregen met daarop wensen van zijn kinderen. De wensen variëren van een dolfijn tot een heel basketbalteam. En de PlayStation 5 is ook populair onder Nicks kroost. "Papa gaat dit regelen", zegt Nick erover. "Het zal een merry motherfucking Christmas worden."

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind
Lees ook

Nick Cannon koopt huis voor moeder van zijn negende kind

De vruchtbare presentator is half november vader geworden van zijn elfde kind, tevens zijn vierde in vier maanden tijd bij verscheidene vrouwen. Het meisje heet Beautiful Zeppelin en is de dochter van Abby De La Rose, met wie Nick ook al een tweeling heeft. Ook Alyssa Scott is momenteel zwanger van Nick. De twee hadden al een zoon samen maar het jongetje, genaamd Zen, stierf vijf maanden na zijn geboorte.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De andere kinderen van Nick zijn zoon Rise (twee maanden), dochter Onyx (drie maanden), zoon Legendary (vier maanden), de tweelingjongens Zion en Zillion (1 jaar), dochter Powerful Queen (2 jaar), zoon Golden (5) en de 11-jarige tweeling Monroe, een jongetje, en Moroccan, een meisje. Nick kreeg al zijn kinderen bij zes vrouwen.

Lees meer over
Nick Cannon