HEFTIGE MO-MENTEN

Monica Geuze viel flauw na borstverkleining: 'Horrorfilm'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze viel flauw na borstverkleining: 'Horrorfilm'
RTL

Monica Geuze (28) heeft na haar recente borstverkleining zo'n heftige pijn, dat ze meerdere keren flauwvalt. Ze vertelt in geuren in kleuren over de heftige momenten voor en na de operatie in haar podcast 'Geuze en Gorgels' met Kaj Gorgels (32).

"Ik dacht echt: als ik niet een kind had, had ik nu op een knop gedrukt dat ik niet meer hoefde te leven. Ik had zó veel pijn"

Monica laat eerder al weten dat ze haar 'veel te grote' siliconen wil laten verwijderen. En zo geschiedde. Haar ex Robbert brengt Monica de donderdag vóór Pasen naar het ziekenhuis voor de ingreep, die niet mals is. "De siliconen zijn eruit gehaald, mijn borsten zijn gelift, dus die tepel is eraf gehaald, er weer op genaaid en er is een nieuw silicoon in gegaan", vat de Temptation Island-presentatrice de operatie samen. Vlak daarvoor en daarna gaat het even helemaal mis met Monica.

Na de operatie krijgt ze in de uitslaapkamer ontzettend veel pijn. "Ik merkte dat mijn linkerborst de hele tijd pijn deed en veel meer trok dan de rechterkant." Na een nachtje slapen, wordt ze de volgende ochtend weer wakker met heftige pijn. Als de arts komt kijken hoe het gaat, zegt hij bij het bekijken van haar geopereerde borsten: "Oeh, ja. Ik ga je vandaag meteen weer opereren."

Kaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze
Lees ook

Kaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze

De arts legt uit dat hij waarschijnlijk iets geraakt heeft waardoor er iets is opengesprongen of gescheurd, waardoor er bloed in Monica's borst loopt. "Die tiet was twee keer zo groot en strak. Het deed zo'n fucking pijn. Het was niet normaal." 

Door het beeldende gepraat over wat er met haar lichaam gedaan wordt, raakt Monica 'zo erg in paniek'. "Ik lag in bed en viel flauw." Na de hulp en geruststelling van een verpleegkundige, moet Monica toiletteren voor ze haar tweede operatie in gaat. "En ik ga gewoon weer out. (...) Ik dacht echt: als ik niet een kind had, had ik nu op een knop gedrukt dat ik niet meer hoefde te leven. Ik had zó veel pijn." 

Weer eenmaal in het ziekenhuisbed aan het infuus, krijgt Monica een 'mental breakdown'. "Ik lag te huilen in dat bed, ik kon niet meer."

Gelukkig komt het allemaal goed. Na de tweede operatie, wordt Monica wakker met veel minder pijn. Ze heeft zelfs haar grapjurk aan. "Toen heb ik nog aan de arts gevraagd of hij mijn bloed wilde drinken, of er genoeg over was voor hem. Ik was toen zo wappie."

Aan het eind van de dag van die tweede operatie mag Monica weer naar huis, waar het bijna wéér misgaat in de badkamer. "Toen ik thuis was en voor het eerst mocht douchen, haalde ik die bh eraf en ging ik weer bijna out. Ik heb letterlijk zittend onder de douche gezeten. Ik zag er zo botched uit, echt alsof je verminkt bent." Ze omschrijft ook haar flinke litteken. "Ik keek in de spiegel en dacht: ik zit gewoon in een horrorfilm, wat heb ik gedaan?"

Maar de genezing verloopt al goed, deelt ze tevreden. "Ik ben denk ik heel erg blij met hoe het gaat worden." Je kunt de aflevering met Monica's verhaal hieronder beluisteren: 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wist jij dat Chantal (Wenkie) uit Married at First Sight nog een appeltje te schillen heeft met Monica Geuze? Dat doet ze dan ook in Realitea, de online realitytalkshow van RTL Boulevard: 

Lees meer over
Monica GeuzeBorstimplantaat