IT'S SO BAD

Bob Sikkes ziet 'wonderlijkste' badkamer ooit in Kopen Zonder Kijken: 'Echt bloedje lelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBob Sikkes ziet 'wonderlijkste' badkamer ooit in Kopen Zonder Kijken: 'Echt bloedje lelijk'
RTL

Je zou denken dat Bob Sikkes (57) alles wel gezien heeft in zijn leven, maar in de nieuwste aflevering van 'Kopen zonder Kijken' ziet hij de wonderlijkste badkamer die hij ooit tegenkwam. Zijn oordeel liegt er niet om. "Ik vind dit echt bloedje lelijk", zegt hij over de ruimte.

"Het past allemaal, maar je kan je kont niet keren"

Sophie en Gijs zoeken een huis in de omgeving van Groningen. Hoewel ze nu in Amsterdam wonen, blijkt het voor het stel niet te doen om daar een huis te vinden. Dan blijkt dat ook in Groningen de huizen niet voor het oprapen liggen, al helemaal omdat het zoekgebied van Sophie en Gijs beperkt is. 100.000 euro overbieden is eerder regel dan uitzondering in de omgeving waar ze willen wonen en met een budget van 510.000 euro is dat niet zomaar gepiept. 

Alex van Kopen zonder Kijken over pleegouder zijn: 'Het is niet altijd makkelijk'
Lees ook

Alex van Kopen zonder Kijken over pleegouder zijn: 'Het is niet altijd makkelijk'

Het stel weet, nadat de concessieklok is afgegaan, hun budget te verhogen met 40.000 euro. Dat zorgt ervoor dat makelaar Alex van Keulen snel een woning vindt. Sophie en Gijs gaan langs en zijn allang blij dat er een huis op steenworp afstand van het centrum van Groningen is gevonden. 

Bob weet al snel wat hij aan het huis wil veranderen. De badkamer doet hem namelijk het meest pijn aan de ogen. "Dan komen we boven in een van de wonderlijkste badkamers die ik ooit gezien heb in mijn leven. Het past allemaal, maar je kan je kont niet keren. Ik vind het echt bloedje lelijk." Bob laat het idee van een bad los en realiseert een mooie inloopdouche voor Sophie en Gijs en hun twee kinderen. Samen met de touch van Roos Reedijk wordt het een plaatje van een badkamer.

Het is tijd dat het stel het huis gaat bekijken na alle veranderingen. Ze zijn enorm onder de indruk van wat het team ervan heeft gemaakt. "Jeetje", roepen Sophie en Gijs bij elke kamer die ze binnenlopen. Ook de badkamer wordt met veel bewondering bekeken. "Nee joh", laat Gijs zich ontvallen. "Moet je huilen?" vraagt hij aan zijn liefje. "Nee, maar ik vind het wel echt gigantisch", antwoordt Sophie. 

Het stel is superblij met het huis. "Het is echt heel mooi en het voelt echt als een fijne plek", vertelt Sophie aan het einde van de tour door het huis. Wil je weten hoe het nu met het stel gaat en of ze nog iets aan hun nieuwe huisje hebben veranderd? Bekijk dan de video hieronder. 

Kopen zonder Kijken zie je elke maandag om 20.30 uur bij RTL 4. 

Lees meer over
Bob SikkesAlex van KeulenRoos ReedijkKopen Zonder Kijken