BOEZEMVRIENDEN

Monica Geuze 'nog te onzeker' voor leven zonder borstimplantaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze 'nog te onzeker' voor leven zonder borstimplantaten
RTL

Monica Geuze (28) laat zich de afgelopen tijd meerdere keren openhartig uit over de aanloop naar en het herstel van haar borstverkleining. De 'Temptation Island'-presentatrice wil nu even iets rechtzetten, omdat sommigen denken dat ze haar siliconen volledig heeft laten verwijderen. "Het lijkt nu inderdaad alsof ik all natural ben gegaan. Ik zou willen dat ik dat kon, maar dat kon ik niet", vertelt ze in haar podcast 'Geuze & Gorgels'.

"Het liefst zou ik het eruit halen, maar ik weet dan gewoon dat ik weer stervens onzeker ga zijn over mijn lichaam"

Over siliconen borstimplantaten doen de nodige horrorverhalen de ronde. Toch is dat voor Monica niet reden genoeg om die van haar compleet te laten verwijderen. Onlangs ondergaat ze een borstverkleining, waarbij haar grote siliconen worden vervangen door kleinere exemplaren. "Daar ben ik nog te onzeker voor", zegt ze over de keuze om niet niet siliconenvrij door het leven te gaan. "Ik zou het moeilijk vinden om weer met weinig of geen buste door het leven te gaan." 

Kaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze
Lees ook

Kaj Gorgels neemt op humoristische wijze afscheid van 'oude borsten' Monica Geuze

Uiteraard ziet Monica er wel de risico's van in, maar haar onzekerheid neemt wat dat betreft de overhand. "Ik geloof ook wel dat twee plastic kanonnen in je lichaam nooit gezonder gaat zijn dan als je het niet doet. Het liefst zou ik het eruit halen, maar ik weet dan gewoon dat ik weer stervens onzeker ga zijn over mijn lichaam." Ze blikt terug op de tijd dat ze tijdens seks 'eigenlijk haar bh niet uit durfde te doen'. "Ik heb als tiener zo lang gewacht tot ik eindelijk eens borsten kreeg en het kwam nooit."

Bij andere vrouwen vindt ze een bescheiden cupmaat juist wel mooi. "Als ik een vrouw zie met kleine borsten, denk ik: wat prachtig. Daar kan ik echt van genieten." 

Je kunt de podcast hier beluisteren.

We spraken Monica en Kaj over het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' en hun band met de kandidaten.

Lees meer over
Monica GeuzeBorstimplantaat