COME ON BARBIE LET'S GO PARTY

Life in plastic, it's fantastic! Slapen in Barbie-droomhuis nu mogelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros.Life in plastic, it's fantastic! Slapen in Barbie-droomhuis nu mogelijk
RTL

Altijd al gedroomd van een fluorescerend roze huis, zoals Barbie dat vroeger had? Droom niet langer! Deze zomer kun je namelijk via Airbnb een zonnige vakantie boeken in de knalroze villa van - jawel - Barbie! En dat allemaal door de langverwachte live-actionfilm over de populaire pop.

"Welkom in mijn Kendom!"

'Welkom in mijn Kendom!' valt te lezen op de website van Airbnb. De knalroze villa is namelijk een beetje gerenoveerd door Ken. Hij heeft wat cowboyspullen hier en daar toegevoegd. Denk aan een gigantisch paard, een kledingkast vol outfits van Ken en een dansvloer.

Het huis staat in Malibu in de Amerikaanse stad Californië en heeft zowel een panoramisch uitzicht als zwembad. Je kunt het zwembad bovendien in plonzen via een glijbaan. Ook zijn er twee slaapkamers, een bioscoop én een fitnessruimte.

Franse Barbie-poster gaat viraal door pikant detail: 'Het is geniaal'
Lees ook

Franse Barbie-poster gaat viraal door pikant detail: 'Het is geniaal'

Het Barbie-Droomhuis© Reuters
Het Barbie-Droomhuis

Wil jij nou graag slapen in dit Barbie-droomhuis? Dien dan op 17 juli om 19.00 uur hier een verzoek in. Slechts twee mensen worden uitgekozen om twee nachten in het huis te slapen. Eén minpuntje: het vervoer naar de Barbie-villa moet je dan weer zelf regelen. De geselecteerden krijgen, naast het verblijf, ook gele en roze rolschaatsen en een surfplank in Ken-stijl mee naar huis. De opbrengsten van deze actie gaan overigens naar Save the Children, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen over de hele wereld.

En heb je niet zo'n behoefte om in het Barbie-huis te slapen, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de Barbie-film met Margot Robbie en Ryan Gosling? De trailer bekijk je hieronder.

Lees meer over
Barbie