MAG WAS COSTNEN

Ex-vrouw Kevin Costner heeft familiewoning verlaten, maar blijft in de buurt

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEx-vrouw Kevin Costner heeft familiewoning verlaten, maar blijft in de buurt
RTL

Christine Baumgartner (49), de ex-partner van Kevin Costner (68), heeft het huis verlaten waar zij achttien jaar samen met de acteur heeft gewoond. Dat bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift 'People'.

"Ze blijft in de buurt om het leven van de kinderen niet te verstoren"

De 49-jarige heeft van de rechter tot het einde van de maand gekregen om de villa te verlaten. "Christine heeft gehoor gegeven aan de huwelijkse voorwaarden en is uit de familiewoning weggetrokken", zegt een bron tegen People.

De tassenontwerpster zou echter niet ver weg zijn gaan wonen, want de insider voegt eraan toe dat ze in een kleiner huisje op het landgoed intrekt dat wordt gebruikt door het personeel. "Het is een tijdelijke oplossing. Ze is nog steeds op zoek naar een ander huis. Ze blijft in de buurt om het leven van de kinderen niet te verstoren. Christine probeert alles zo normaal mogelijk te houden. Haar focus ligt op de kinderen."

Ex-vrouw Kevin Costner ontevreden met 50.000 dollar alimentatie
Lees ook

Ex-vrouw Kevin Costner ontevreden met 50.000 dollar alimentatie

Christine vroeg op 1 mei de scheiding aan van Kevin, met wie ze drie kinderen heeft. Sindsdien is er veel gesteggel over de alimentatie die de acteur zijn ex zou moeten betalen. Christine vond de ruim 50.000 dollar (bijna 46.000 euro) per maand die haar was voorgesteld te weinig en zelfs 'ongepast'.