'T GORDONDERT EN BLIKSEMT

Maarten van Rossem windt zich op over vraag over Gordon in De Slimste Mens: 'Lulkoek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaarten van Rossem windt zich op over vraag over Gordon in De Slimste Mens: 'Lulkoek'
RTL

Maarten van Rossem (79) is als allesweter in 'De Slimste Mens' aangesteld om onderwerpen te duiden. Maar over Gordon (55) weet hij niks en dat wil hij graag zo houden.

"Nee, ik wist het niet natuurlijk. En ik ben dolblij dat zij het ook niet wisten"

Presentator Philip Freriks vraagt aan de kandidaten: "Hij was afgelopen voorjaar vrijwel dagelijks in het nieuws bij de roddelpers en juicekanalen. Zijn naam is Gavin Rozario. Waardoor werd hij bekend?" Nou, dat weten de kandidaten allemaal niet. Philip vertelt ze dat het de ex-verloofde van Gordon is. "Oh, wat dom", zegt politiek duider Elodie Verweij. 

Elodie Verweij reed slagboom eraf in Artis: 'Ging er dwars doorheen'
Lees ook

Elodie Verweij reed slagboom eraf in Artis: 'Ging er dwars doorheen'

"Dat weet iedereen hier in Nederland, zelfs Maarten", grapt Philip. "Nee, ik wist het niet natuurlijk. En ik ben dolblij dat zij het ook niet wisten. Dit zijn de allerergste dingen van de mediawereld", zegt Maarten. "Het is een zegen dat ze het niet wisten. Ze verdienen allemaal een extra punt, omdat ze het niet wisten. Het is een felicitatie waard dat jullie die lulkoek niet hebben opgepikt."

Musicalster Nandi van Beurden is opgelucht. "Ik ben zo blij dat ik het antwoord niet heb gegeven", zegt ze. "Jullie zijn aanzienlijk in de achting van Maarten gestegen", lacht Philip. Maarten beaamt dat. "Zeg dat wel."

De Slimste Mens is een grote hit op televisie. In de video hieronder zie je wat de kracht van het programma is.

Lees meer over
GordonMaarten van Rossem