MET DE BILLEN BLOOT

Aimée Kiene geeft bijzondere tattoo bloot in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @deslimstemens_nlAimée Kiene geeft bijzondere tattoo bloot in De Slimste Mens
RTL

Aimée Kiene doet donderdagavond een bijzondere onthulling in 'De Slimste Mens'. Hoewel de editor-in-chief van 'Volkskrant Magazine' er keurig netjes bijzit in haar rode pak, blijkt ze een heuse rebel te zijn. De journalist heeft namelijk een tattoo op... haar bil!

"Mijn broers hebben hem op hun schouder en hebben hem ingekleurd, ik niet"

Aimée is onderdeel van een vierling, waar ze maar wat trots op is. "Ik hoef er nooit iets voor te doen, voor dit verhaal. Het is me gewoon gebeurd en ik kan ermee pronken", lacht ze aan het begin van de uitzending.

Aimée is het enige meisje van de groep en heeft drie broers, waarmee ze een bijzondere band heeft. Zo bijzonder dat ze samen een klavertje vier hebben laten zetten. Aimée laat deze niet op haar pols of enkel tatoeëren, maar op haar... bil! "Bij mij zit 'ie linksboven op mijn bil - ik zeg het maar gewoon", biecht de nieuwe uitdager van die avond op. "Mijn broers hebben hem op hun schouder en hebben hem ingekleurd, ik niet."

Philip Freriks onthult in De Slimste Mens dat hij ooit vervolgd is: 'Een groot crimineel'
Lees ook

Philip Freriks onthult in De Slimste Mens dat hij ooit vervolgd is: 'Een groot crimineel'

Als presentator Philip Freriks vervolgens vraagt waarom ze voor haar bil heeft gekozen, moet Aimée bekennen dat ze daar geen goede reden voor heeft: "Ik vond mijn schouder toch niet... ik vind het een plek die je eigenlijk niet ziet, tenzij je met me gaat zwemmen of zo. (…) Het was niet helemaal iets voor mij, maar inmiddels ben ik eraan gewend en ik vind het leuk dat ik het samen met mijn broers heb."

De Slimste Mens is iedere werkdag te zien op NPO 1 rond 20.30 uur.

Ook dit seizoen is er weer veel te doen rondom het programma. Dit keer vanwege de overstap van Herman van der Zandt van NOS naar KRO-NCRV. Volgens geruchten neemt hij het presentatiestokje van Philip Freriks over. Maarten van Rossem reageert daarop:

Lees meer over
Philip FreriksDe Slimste Mens