DE ONGEMAKKELIJKSTE MENS

De Slimste Mens-kandidaat laat punten schieten uit gêne voor het antwoord

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @deslimstemens_nlDe Slimste Mens-kandidaat laat punten schieten uit gêne voor het antwoord
RTL

Philip Freriks (79) ontketent donderdagavond in 'De Slimste Mens' groot ongemak met een vraag over een zeker stukje van het menselijk lichaam. Kandidaat Aimée Kiene, chef van 'Volkskrant magazine', laat uit gêne zelfs liever punten aan haar voorbijgaan dan dat ze het juiste antwoord geeft.

"Ja, ik durfde het niet te zeggen. Wat erg"

Als Philip vraagt: "Welk deel van je lichaam heet ook wel het perineum?" kan ze het juiste antwoord niet over haar lippen krijgen. ''Ben zo aan het twijfelen'', zegt Aimée in eerste instantie. Vervolgens wijst ze naar haar middenrif, waar ook de B&B Vol Liefde-kijkers welbekende zonnevlecht zit, en zegt ze: "Hier volgens mij."

Aimée is niet de enige die een fout antwoord geeft: ook tegenstander Nandi van Beurden heeft het mis. "Je stuitje?" Net als Jörgen Tjon A Fong, die denkt dat het perineum het plekje tussen je neus en lippen betreft. 

Aimée Kiene geeft bijzondere tattoo bloot in De Slimste Mens
Lees ook

Aimée Kiene geeft bijzondere tattoo bloot in De Slimste Mens

Philip komt met het verlossende antwoord: "Het is het stuk tussen je anus en je geslachtsdeel." Waarop Aimée toegeeft: "Ja, ik durfde het niet te zeggen. Wat erg. Gewoon punten die hier blijven liggen." En dat terwijl de editor-in-chief vlak ervoor nog in een openhartige bui onthult dat ze een tatoeage op haar bil heeft. 

De Slimste Mens is iedere werkdag te zien op NPO 1 rond 20.30 uur. Je kunt de aflevering hier terugkijken

Dit seizoen staat het programma opnieuw in de schijnwerpers, ook vanwege de verschuiving van Herman van der Zandt van NOS naar KRO-NCRV. Volgens geruchten zou hij de presentatie van Philip Freriks overnemen. Maarten van Rossem reageert daar als volgt op:

Lees meer over
Philip FreriksDe Slimste Mens