DE DIEPTE IN

S10 duikt op in Holland's Got Talent om superfan Lindsay bij te staan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLS10 duikt op in Holland's Got Talent om superfan Lindsay bij te staan
RTL

De 11-jarige Lindsay is groot fan van zangeres S10 (22). Niet voor niks dus dat de jonge meid het songfestivalnummer 'De Diepte' gaat zingen tijdens haar auditie bij 'Holland's Got Talent'. Maar daarvoor krijgt ze nog een grote verrassing...

"Echt een hoogtepunt van mijn leven dat ik jou mocht ontmoeten"

"Ik ga De Diepte van S10 zingen", vertelt Lindsay aan het flamboyante presentatieduo Jamai Loman en Buddy Vedder. "En ben je ook fan van S10?", vraagt Jamai. "Ja", zegt Lindsay enthousiast, maar ze heeft de zangeres nog nooit ontmoet. "Maar dat zou ik wel heel leuk vinden."

Haar droom wordt ter plekke verwezenlijkt als Jamai en Buddy met een groot goudkleurig gordijn komen aanzetten. "Lindsay, jij mag aftellen", instrueert Jamai haar. Het duo trekt het gordijn omlaag en daaronder staat niemand minder dan S10. Lindsay is in shock. Haar ademhaling versnelt enorm. "Vind je het spannend?", vraagt de zangeres. "Het is ook wel een beetje spannend. Maar ik denk dat jij het heel goed gaat doen."

De twee keuvelen nog wat voor Lindsay het podium betreedt. "S10 staat ook nog aan de zijkant", vertelt ze over haar bijzondere support aan de jury. En dan is het moment daar om haar versie van De Diepte ten gehore te brengen. Het optreden levert haar een luid applaus vanuit de zaal op.

Murhaf (14) ontvluchtte Syrië en schittert nu op podium Holland's Got Talent
Lees ook

Murhaf (14) ontvluchtte Syrië en schittert nu op podium Holland's Got Talent

Hoewel ze wel wat zenuwachtig klinkt tijdens haar performance, mag Lindsay toch door van de juryleden. "Heel erg bedankt", zegt ze. S10 vangt haar in de coulissen op met een knuffel. "Echt een hoogtepunt van mijn leven dat ik jou mocht ontmoeten", aldus de gelukkige 11-jarige. 

Holland's Got Talent zie je elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4 en Videoland. 

In Back To Good Times blikken oud-kandidaten van Holland's Got Talent terug op hun auditie. Ditmaal staat Opera Familia centraal, het gezin dat in 2011 jurylid Patricia Paay weet te raken met hun optreden. Ben jij benieuwd hoe het nu met hen gaat? Je ziet het in onderstaande video. 

Lees meer over
S10Holland's Got Talent