WHAT BRINGS YOU JOY

Joy en Dani overweldigd door populariteit B&B Vol Liefde

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJoy en Dani overweldigd door populariteit B&B Vol Liefde
RTL

'B&B Vol Liefde'-deelnemers Joy en Dani waren in het begin overweldigd door de populariteit van het programma en de plotselinge bekendheid die daarbij kwam kijken. Dat zegt het stel donderdagavond voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala, waarbij de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen worden uitgereikt, tegen het ANP.

"Het is veel groter dan we hadden verwacht, maar we leren er langzaam wel mee om te gaan"

Het is 'een beetje gek natuurlijk', zegt Joy. Hij is een van de B&B-eigenaren in het datingprogramma waarin hij Dani ontmoet. "Het is even wennen. Het is veel groter dan we hadden verwacht, maar we leren er langzaam wel mee om te gaan."

Ook Dani noemt het 'een beetje overweldigend'. "Maar het is ook wel een compliment natuurlijk. Het programma is gewoon supergoed bekeken."

Debbie uit B&B Vol Liefde in trouwjurk naar Televizier-Gala: 'Hangt maar in de kast'
Lees ook

Debbie uit B&B Vol Liefde in trouwjurk naar Televizier-Gala: 'Hangt maar in de kast'

Olof, die net als Dani op bezoek gaat bij een B&B, maar in tegenstelling tot haar niet de liefde vindt, heeft 'geen moeite' met de aandacht. "Ik blijf mezelf, dat is het beste." Er is 'best veel' veranderd sinds zijn deelname. "Ik ben een bekende Nederlander geworden." Dat had Olof niet verwacht, zegt hij. "Dat is wel apart, ja."

B&B Vol Liefde (RTL4) is net als talkshow De Oranjezomer (SBS6) en dramaserie Oogappels (BNNVARA) genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. "We hopen echt dat we mogen winnen", zegt Dani daarover. "We gaan het zien. Maar we vinden het al zo leuk dat we genomineerd zijn."

Lees meer over
B&B Vol liefdeGouden Televizier-Ring