Vrouwenliefde

Utopiaans sprookjeshuwelijk op komst

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram LauraUtopiaans sprookjeshuwelijk op komst
RTL

Wedding bells in het beloofde land: Laura Gräper heeft haar Utopiaanse vriendinnetje Charlotte Muis ten huwelijk gevraagd!

“Je bent de vrouw van m’n dromen, met jou wil ik oud worden en met niemand anders”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Utopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers
Lees ook

Utopiaan Linda mist Stelletje Pottenbakkers

Afgelopen weekend zijn Charlotte en Laura weer even terug in Utopia. De tortelduifjes zijn vier jaar samen en dat moet natuurlijk gevierd worden! 

In het diepste geheim heeft Lau een plannetje bedacht om haar grote liefde Lot ten huwelijk te kunnen vragen. De andere bewoners hebben haar geholpen om het dakterras van het penthouse te versieren met rozenblaadjes, hartjes en ballonnen. 

Charlotte in tranen© Utopia
Charlotte in tranen

Lau is bloednerveus wanneer Billy met Charlotte op het dakterras verschijnt. Als Lot haar vriendinnetje ziet staan met alle versieringen eromheen begint ze te huilen. Meteen gaat Laura op één knie, terwijl ze het doosje met de ring in haar handen heeft. “Je bent de vrouw van m’n dromen, met jou wil ik oud worden en met niemand anders”, zegt de oud-Utopiaan.

Charlotte omhelst haar vriendin en antwoordt dat ze natuurlijk wil trouwen. “Ik ben verloofd”, gilt ze enthousiast terwijl de Utopianen vanaf beneden het verloofde koppel toejuichen.

Charlotte zegt 'ja'© Utopia
Charlotte zegt 'ja'

Benieuwd naar het aanzoek van Laura? Kijk dan komende week naar Utopia, iedere werkdag om 19.30 bij SBS 6. 

Lees meer over
Tv-programma