It's a boy! Meghan Markle bevallen van eerste kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesIt's a boy! Meghan Markle bevallen van eerste kindje
Alles over Baby Sussex

Meghan Markle is bevallen van een jongen, dat meldt het stel op Instagram. Moeder en zoon maken het goed. Het is het eerste kindje van de hertogin van Sussex en prins Harry.

"It's a boy!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoe het jongetje heet, is nog niet bekend. Wel weten we dat hij iets meer dan drie kilo weegt. In een statement laat het stel weten: "De hertogin en haar zoon maken het goed. Het stel wil iedereen bedanken voor hun enthousiasme en support tijdens dit bijzondere moment in hun leven." De komende dagen zal het stel meer informatie over hun zoontje delen.

Het kindje van prins Harry en Meghan wordt de zevende in lijn van de Britse troonopvolging. Daarmee volgt het kleintje achter prins Charles, prins William en zijn kinderen en Harry op de lijst van mogelijke troonopvolgers van koningin Elizabeth.

Meghan Markle 'mogelijk ingeleid' week na uitgerekend te zijn
Lees ook

Meghan Markle 'mogelijk ingeleid' week na uitgerekend te zijn

Op 19 mei 2018 stapten Harry en Meghan in het huwelijksbootje. Uiteraard draaide de geruchtenmachine meteen op volle toeren, maar op 15 oktober kwam Kensington Palace met heugelijk nieuws: Meghan Markle is zwanger.

In de aanloop naar de bevalling deed het stel wel een heel bijzondere oproep op Instagram. Harry en Meghan wilden geen speelgoed en knuffels meer voor de kleine spruit, maar dat men een donatie deed aan een van de door henzelf gekozen goede doelen.

Op een foto van de kleine spruit zullen we nog even moeten wachten. Meghan zal waarschijnlijk niet buiten staan om hun oogappel aan de wereld te tonen.

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryBaby