Oeh ah

Gevreesde bekende Pommeline maakt opwachting in Temptation

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland/RTLGevreesde bekende Pommeline maakt opwachting in Temptation
RTL

Het is warm in de villa's van Temptation Island VIPS, maar het wordt alsmaar heter voor de koppeltjes. De komst van twee nieuwe verleiders maakt het des te lastiger voor dames en heren om hun handjes thuis te houden.

"Het wordt steeds lastiger"

De vijfde aflevering van Temptation Island VIPS laat zien hoe het nu verder gaat met de gescheiden koppeltjes ná het eerste kampvuur. Pommeline en Channah hebben het zwaar, omdat hun mannen, Fabrizio en Quentin, zich niet aan de afspraken houden. Maar aan de andere kant van het eiland, waar de mannen verblijven, merken ze daar niets van en gaan ze lekker los. Bovendien wordt het een pittige boel wanneer een oude bekende weer terugkomt: Laetitia!

Bevestigt Temptation-Fabrizio zijn nieuwe relatie?
Lees ook

Bevestigt Temptation-Fabrizio zijn nieuwe relatie?

De dj-dame maakt het de mannen niet gemakkelijk en vooral Quentin ziet haar wel zitten. Voor Fabrizio is het een welkome gast, de twee kennen elkaar van een eerder seizoen van het programma. Ook bij Thomas en Damian valt ze in de smaak, maar hun aandacht gaat nog altijd naar hun eigen 'temptations'. Voor de YouTuber betekent dat een behoorlijk goede klik met verleidster Daniëlle en de Oh Oh Daar gaan we weer-man kan nauwelijks van Lie afblijven. "Het wordt steeds lastiger", vindt Thomas. 

Het is en blijft een verrassend programma en daarom krijgen ook de dames er een nieuwe verleider bij. Niemand minder dan Sam Hoogland, oftewel Lord Buffel, gaat proberen relaties kapot te maken in Thailand. De spierbundel trekt veel aandacht bij zijn aankomst en dat staat Yasmin wel aan. "Dit is wel het leukste feestje tot nu toe", analyseert de vriendin van Thomas de avond. Maar daar komt al snel een einde aan wanneer er vuurwerk afgaat. Hiermee wordt duidelijk dat de mannen zich wéér niet aan de afspraak hebben gehouden. 

Bovendien is het date-tijd voor de mannen en vrouwen. Voor Pommeline, Yasmin, Channah en Shirley betekent het dat de verleiders mogen kiezen wie met wie gaat en Fabrizio, Thomas, Quentin en Damian mogen zelf een keuze maken. Het is niet geheel verrassend waar de keuzes op vallen, maar het gaat er wel heet aan toe op de dates. "Ik heb me nog nooit zo gevoeld", zegt Channah tegen haar date Mitch. "Ga je me nu al verkering vragen?", vraagt Yasmin aan Jonah. Het moge duidelijk zijn: verleiding ligt op de loer!

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Yasmin. De vriendin van Thomas Cox vertelt openhartig over het verlies van haar moeder, hoe haar relatie tot stand kwam en hoe ze terugkrijgt op haar avontuur in het programma.

Lees meer over
Temptation Island VIPSSeksLiefdeRelatie