hoe meer zielen

Slaat Gordon nieuwe man aan de haak?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Slaat Gordon nieuwe man aan de haak?
RTL

Gordon (51) lijkt een buitenlandse vlam gescoord te hebben. De presentator deelt op social media foto's met een vakantieliefde in Rio de Janeiro waarop de twee het erg gezellig lijken te hebben. Is dit eindelijk de ware voor Gordon?

"De onbekende Braziliaan treedt in de voetsporen van onder meer Jacob, Sander, Raoul, Ryk en Kevin"

"Ik vind vooral de natuur beeldschoon in Rio", grapt Gordon bij twee kiekjes met een jongeman. Uit de hashtags blijkt hoe tevreden hij hiermee is: "Net wat ik nodig had." Ook in zijn Instagram Stories deelt de zanger zijn genoegen om tijd door te hebben gebracht met zijn vakantieliefde in de Braziliaanse stad. Zijn volgers zijn ook wel onder de indruk van zijn nieuwe scharrel. "Knappe kerel", laat er eentje weten. "Wauw", aldus een ander. "Strikje eromheen en meenemen", vindt één fan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon wordt geholpen door een 'hogere macht'
Lees ook

Gordon wordt geholpen door een 'hogere macht'

Het is niet de eerste keer dat Gordon zijn liefde verkondigt aan de wereld. Niet alleen deed hij mee aan het programma Gordon Gaat Trouwen Maar Met Wie?, waarin hij uiteindelijk toch niet besloot het altaar op te lopen, maar de zanger heeft meerdere keren publiekelijk meegedeeld 'de ware' te hebben gevonden. De onbekende Braziliaan treedt in de voetsporen van onder meer Jacob, Sander, Raoul, Ryk en Kevin. 

De zanger lijkt hard te werken om de liefde te vinden, al ging dat voorheen niet altijd even soepel. Wat wel vlot loopt over het algemeen is zijn carrière. Gordon heeft zelfs besloten zich weer te wagen aan nieuwe liedjes, zo vertelt hij in de video hieronder. 

Lees meer over
GordonLiefdeRelatieInstagram