survival of the fittest

Expeditie Robinson voorlopig niet op de buis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Martijn van GelderExpeditie Robinson voorlopig niet op de buis
RTL

Slecht nieuws voor fans van 'Expeditie Robinson', want het populaire programma keert voorlopig niet terug op televisie. Dat maakt RTL Boulevard vanavond bekend.

"We zetten de gezondheid van onze crew en kandidaten voorop. Dus we gaan niet"

Lange tijd was er onduidelijkheid over de toekomst van Expeditie Robinson. Nu de wereld nog altijd in brand staat is het voor de presentatoren, kandidaten en crew onmogelijk om naar een tropisch eiland te vliegen voor een nieuwe reeks. Toch bleef het vertrouwen om alsnog een nieuw seizoen te produceren, maar helaas... Vandaag hakte RTL de knoop door over het 21ste seizoen van het programma: naar een nieuwe serie kan de kijker voorlopig fluiten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Iris Rulkens doet haar ding met Elroy van Expeditie Robinson
Lees ook

Iris Rulkens doet haar ding met Elroy van Expeditie Robinson

Volgens Nicolette Kluijver waren de koffers praktisch al gepakt en 'deden de vaccinaties nog pijn'. Het nieuwe seizoen zou wederom plaatsvinden op de Filipijnen, maar daar nemen de besmettingen nog altijd fors toe. "Er worden allemaal nieuwe locaties gezocht, maar wanneer we kunnen vertrekken weten we nog niet. We staan allemaal stand-by en als we een go krijgen, kunnen we weg", aldus de presentatrice.

Maar van uitstel komt geen afstel; het 21ste seizoen van Expeditie Robinson wordt gewoon gemaakt, alleen niet nú. Het geduld van de fans wordt dus nog even op de proef gesteld. Nicolette: "Wat dat betreft ben ik heel trots, want we zetten de gezondheid van onze crew en kandidaten voorop. Dus we gaan niet."

Kun je niet zonder Expeditie Robinson? Bij Videoland kijk je ook Expeditie Robinson NL vs BE, waar onbekende Nederlanders en Belgen het tegen elkaar opnemen. In Robinson Confessions blikken finalisten Elroy en Thomas terug op de spannende finale.

Lees meer over
Kaj GorgelsNicolette van DamExpeditie Robinson