team jayme

Nu dan toch echt: zieke Jayme (1) maandag naar Hongarije

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Instagram @teamjayme2020 Nu dan toch echt: zieke Jayme (1) maandag naar Hongarije
RTL

Nu het streefbedrag voor de zieke baby Jayme (1) uit Rijswijk is opgehaald, kan Jim Bakkum (32) eindelijk weer met een gerust hart slapen. De acteur heeft zich de afgelopen manden enorm ingezet om de familie van het jongetje te steunen en laat op social media dan ook weten enorm mee te leven met het gezin en het goede nieuws. 

"Maanden gestreden en nu hebben zoveel lieve Nederlanders ervoor kunnen zorgen dat ‘onze’ Jayme zijn medische reis mag maken naar Hongarije"

'Het gaat gebeuren lieve mensen: alle onderzoeken met Jayme zijn gedaan en alle resultaten binnen. Met als uitkomst dat Jayme met zijn papa en mama naar Hongarije kan', schrijft de zanger verheugd op Instagram bij een foto van Jayme en 'zijn Jim'.

De 32-jarige vervolgt: 'Wij zijn zo trots en blij dat het nu eindelijk gaat gebeuren. Maanden gestreden en nu hebben zoveel lieve Nederlanders ervoor kunnen zorgen dat 'onze' Jayme zijn medische reis mag maken naar Hongarije.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Streefbedrag voor behandeling van zieke baby Jayme nu echt opgehaald
Lees ook

Streefbedrag voor behandeling van zieke baby Jayme nu echt opgehaald

Jayme vertrekt aanstaande maandag al naar Hongarije. Het was nog even wachten op een aantal uitslagen, maar nu heeft het gezin toch echt groen licht gekregen. 'Jayme heeft geen antistoffen voor de virale gentherapie, de waardes uit zijn bloed zijn goed, zijn longen zijn helemaal schoon én het gezin heeft ook geen corona dus er staat hen nu niets meer in de weg om te vertrekken (...) Wat zijn we blij en dankbaar dat het na meer dan een half jaar strijden eindelijk is gelukt! Jayme gaat behandeld worden!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder leek met 1,9 miljoen het streefbedrag voor het peperdure medicijn Zolgensma behaald, maar ook de invoerrechten, behandeling, nazorg en medische vlucht moesten bekostigd worden. Daardoor kwamen er extra kosten bovenop en werd het bedrag verhoogd naar 2,1 miljoen.