tot over haar oren

Monica Geuze: 'Relatie met Robbert is anders dan met exen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze: 'Relatie met Robbert is anders dan met exen'
RTL

Monica Geuze (25) denkt de liefde van haar leven te hebben gevonden in haar vriend Robbert Kroese. Op Instagram vertelt ze aan haar volgers waarom deze relatie zo verschilt van haar vorige.

"Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen"

Volgens Monica is haar relatie met Robbert '100% anders' dan die met haar exen Lil' Kleine en Lars Veldwijk. 'Denk trouwens dat iedere liefde compleet anders is, kan ook niet anders naar mijn idee', zegt ze er wel even bij. 'Met Robbert heb ik nog nooit een moment getwijfeld aan mijn gevoel voor hem of dat van hem richting mij'. 

Kijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau
Lees ook

Kijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau

De twee hebben het elke dag 'weer supergezellig', meldt Monica. Ook hebben ze 'dezelfde interesses' en is Robbert 'heel erg lief' voor haar dochtertje Zara-Lizzy. Bovendien helpt hij haar 'met alles' en hebben ze 'echt nooit ruzie'. De influencer deelt ook de eerste foto die ooit samen hebben genomen.

Monica Geuze met haar vriend Robbert© Instagram @monicageuze
Monica Geuze met haar vriend Robbert

'Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen. Kotsen mag', grapt een verliefde Monica. Wie in dat leven natuurlijk niet mag ontbreken, is haar dochter Zara-Lizzy. De 2-jarige is, net als Robbert, weinig te zien in Monica's vlogs. 'Het is mijn eigen keus dat niet te doen om haar te beschermen.' Het is alleen lastig, want 'soms is ze zó lief en ben ik zo trots dat ik het natuurlijk het liefst met de hele wereld zou delen'.

Monica Geuze's dochtertje Zara-Lizzy© Instagram @monicageuze
Monica Geuze's dochtertje Zara-Lizzy

Als Monica en Robbert zo verliefd blijven, komt er dan ook gezinsuitbreiding? In de video hieronder doet de influencer een boekje open over haar kinderwens. 

Lees meer over
Monica GeuzeLiefdeRelatieInstagram