lachen, rogieren, brullen

Johan Derksen geen fan van Rogier: 'Vreselijk ventje'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP/Michel SnaterJohan Derksen geen fan van Rogier: 'Vreselijk ventje'
RTL

Met 'Checken In' hebben Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) heel wat mensen voor zich gewonnen, maar Johan Derksen (71) is daar niet eentje van. De presentator vindt vooral Rogier 'vreselijk', laat hij weten in zijn programma 'Veronica Inside'.

"Dat jonge jongetje heeft iets hysterisch, hè?"

Als Johan ooit een make-over wil geven aan zijn huis zal hij niet om het nummer van Frank en Rogier vragen. De Veronica Inside-presentator is namelijk bepaald geen fan van het kibbelende tv-duo. Rogier moet het dan vooral ontgelden. "Dat jonge jongetje heeft iets hysterisch, hè?" aldus Johan over de 46-jarige stylist. Hij geeft zijn ongezouten mening: "Dat vind ik zo'n vreselijk ventje." 

Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise na afgang Jinek
Lees ook

Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise na afgang Jinek

Met zijn 74 jaar is Frank natuurlijk een stuk ouder van zijn vriend, wat ook Johan is opgevallen. "Die ouwe valt op jonge jongens", concludeert hij. "Maar dat jonge gastje vind ik zo'n eikeltje." Hoewel Johan precies weet wie het tv-duo is, kijkt hij niet naar hun show. "Ik kom er weleens langs", vertelt hij eerlijk. "Je zit weleens te zappen en dan zie je ze en denk je: wat is dit voor onzin?" Martien Meiland wordt ook nog even meegesleurd in Johans klaagzang. "Ik heb bijvoorbeeld de Meilandjes nog nooit gezien, maar ik kan de tv niet aanzetten of die griezel met dat tafellaken zit in beeld."  

Johan is niet de enige die Rogier (momenteel) niet kan uitstaan. Zijn partner Frank en hij hebben flinke mot en gaan hard tegen hard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Johan DerksenVeronicaTv-programma