i'm a slave 4 u

'Britney weigert op te treden zolang pa toezichthouder is'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Britney weigert op te treden zolang pa toezichthouder is'
RTL

Britney Spears (38) is bang voor haar vader en wil niet optreden zolang hij beheerder is van haar zakelijke belangen. Dat heeft haar advocaat Sam Ingham volgens 'TMZ' dinsdag verklaard in een rechtbank in Los Angeles.

Tijdens de zitting zou de advocaat van Britneys moeder Lynne er ook op hebben aangedrongen dat pa Jamie aftreedt als toezichthouder. De zangeres zou min of meer worden gedwongen in staking te gaan zolang Jamie aanblijft, omdat hij haar zakelijke belangenbehartiger is.

Vader Britney Spears: 'Zonder mij was ze failliet'
Lees ook

Vader Britney Spears: 'Zonder mij was ze failliet'

Jamie Spears verklaarde afgelopen week in rechtbankdocumenten dat het een heel slecht idee is hem niet langer verantwoordelijk te laten zijn voor de financiële beslissingen van zijn dochter. Hij heeft haar naar eigen zeggen uit torenhoge schulden geholpen en voorkomen dat de zangeres juridische problemen zou krijgen. Eerder uitte Jamie bij de rechter zijn zorgen over de invloed van advocaat Ingham op zijn dochter, en eiste hij dat zij haar eigen zegje zou kunnen doen in een nieuwe zitting.

Het gesteggel rond het toezicht op Britney houdt nu al tijden aan. De nu 38-jarige zangeres had in 2008 een mentale inzinking en werd onder toezicht gezet. Haar vader nam dat destijds op zich, en beheert haar belangen op papier tot in ieder geval volgend jaar.

Lees meer over
Britney Spears