lekker met de meiden

Katja Schuurman geniet van shopsessie in Amsterdam met dochters

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @katjaschuurmanKatja Schuurman geniet van shopsessie in Amsterdam met dochters
RTL

Katja Schuurman (45) werd afgelopen augustus voor de tweede keer moeder van een meisje, Coco. Onlangs vertelde de actrice het voorlopig rustig aan te doen en zich de focussen op haar gezin. Zo ook afgelopen zondag, toen ze lekker met haar meiden de stad indook en haar volgers op Instagram liet meegenieten.

"Girls day out"

Op haar account deelde Katja een vrolijk kiekje van haar meisjes tijdens het winkelen. 'Girls day out', schreef ze tijdens de zoektocht naar bakspullen, waar ze volgens de gekozen hashtags naar op zoek was. Voor de gelegenheid waren moeder en dochter goed op elkaar afgestemd in matchende jassen met panterprint, maar het was de kleinste Schuurman die de show stal op het familieportret. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moedermaffia richt wederom alle pijlen op Katja Schuurman
Lees ook

Moedermaffia richt wederom alle pijlen op Katja Schuurman

Onder de post reageren de volgers van Katja nog altijd met hartjes en vertellen haar vooral te genieten van haar mooie dochters. Een verademing na de eerdere negatieve reacties van afgelopen week. Katja deelde onlangs een filmpje waar zowel de actrice als dochtertje Coco geen jas droegen. Ook het feit dat het kleine meisje geen mutsje droeg, was voor veel van haar volgers een doorn in het oog. 'Een mutsje op. Nou, iedereen weer blij', reageert iemand dan ook in de comments met een knipoog. 'Geniet heerlijk met lieve mensen om je heen en je schattige baby. Wat een rijkdom', adviseert een ander.

In onderstaande video vertelt Katja over de eerste maanden na de bevalling en het moederschap.

Lees meer over
Katja Schuurman