niet van gediend

Ferry Doedens krijgt onverwacht bezoek van Veronica Inside

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens krijgt onverwacht bezoek van Veronica Inside
RTL

Het programma 'Veronica Inside' heeft woensdag acteur Ferry Doedens (32) thuis opgezocht. Dit gebeurde ondanks het nadrukkelijke verzoek van de acteur aan de media om hem na een aantal roerige dagen met rust te laten.

De acteur kwam in opspraak nadat was gebleken dat hij promiscue filmpjes en foto's van zichzelf verspreidt via een betaalsite. Ook verbrak zijn management na lange tijd de samenwerking.

Ferry Doedens kondigt mediastilte aan na roerige week
Lees ook

Ferry Doedens kondigt mediastilte aan na roerige week

In het programma Veronica Inside was woensdag te horen hoe verslaggever Dennis Schouten aanbelde op het privé-adres van de acteur in Amsterdam. Naar eigen zeggen wilde Dennis hem een badjas brengen. De verslaggever zei niet tegen Ferry dat hij live een radio-item aan het maken was.

Dennis gaf zich uit als pakketbezorger en wist op die manier binnen te komen in het appartementencomplex waar de oud-GTST-hunk woont. Ondanks het verzoek van Ferry het pakket beneden neer te zetten, liep de Veronica Inside-medewerker naar boven naar de voordeur van het huis van de acteur. Ferry liet hem vervolgens niet binnen.

Talpa Radio laat woensdagmiddag weten geen reactie op het item te willen geven.

Lees meer over
Ferry Doedens