PAPAA!!

Maxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Vier Handen Op Een Buik / BNNVARAMaxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik
RTL

Realityster Maxime Meiland (25) is te zien in het nieuwe seizoen van 'Vier Handen Op Eén Buik'. Dat meldt 'Veronica Superguide' deze woensdag. Leuk details is overigens dat Maxime momenteel zelf ook hoogzwanger is van haar tweede dochtertje.

In het programma helpen bekende Nederlanders jonge vrouwen tijdens hun zwangerschapstraject. De moeders in spé, die hun eerste kindje verwachten, worden tijdens belangrijke momenten van hun zwangerschap gesteund en geholpen door verschillende BN'ers. 

Omdat Maxime zelf ook jong moeder werd van haar eerste dochtertje Claire, denkt ze dat ze haar eigen ervaringen goed kan gebruiken: "Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!"

Laatste loodjes: Maxime Meiland toont babybuik
Lees ook

Laatste loodjes: Maxime Meiland toont babybuik

Naast Maxime zullen ook Karin Bloemen, Victoria Koblenko, Airen Mylène en Angela Groothuizen te zien zijn in alweer het negende seizoen van het populaire televisieprogramma.

De eerste aflevering is vanaf 14 september te zien om 20.25 uur bij NPO 3. In welke aflevering Maxime te zien zal zijn, is nog onbekend. 

Onlangs sprak de realityster nog openhartig met RTL Boulevard over haar huidige zwangerschap. Zo vertelde ze onder andere dat het deze keer een stuk zwaarder was dan haar eerste zwangerschap. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Maxime MeilandVier handen op één buik