I love you baby

Yes! Spin-off van To All The Boys I've Loved Before in de maak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JUHAN NOH/NETFLIXYes! Spin-off van To All The Boys I've Loved Before in de maak
RTL

Goed nieuws voor de fans van alle 'To All The Boys'-delen: er wordt namelijk een spin-off gemaakt. Op Twitter is nu een eerste teaser gedeeld van de aankomende serie.

Afgelopen voorjaar kwam het derde deel van de populaire trilogie nog online: To All The Boys: Always And Forever. Daarin was te zien hoe hoofdrolspelers Lara Jean Covey (Lara Condor) en Peter Kavinksy (Noah Centineo) verschillende keuzes moesten maken over hun toekomst. Voor welke universiteit kiezen ze en nog belangrijker: blijven ze wel bij elkaar? Spoiler alert: natuurlijk is er een happy ending.

In de spin-off wordt nu het leven gevolgd van Kitty Song Covey, gespeeld door Anna Cathcart. Zij is het jongere zusje van hoofdrolspeler Lara Jean en in de eerste film stal Kitty al eens de show door verschillende liefdesbrieven aan voormalige liefjes van haar oudere zus te sturen. 

To All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix
Lees ook

To All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De serie staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Wat in ieder geval bekend is, is dat de romantische serie afleveringen telt die dertig minuten duren. Daarmee slaat Netflix een andere weg in, omdat de trilogie enkel uit films bestaat. Wanneer de spin-off op de streamingdienst te zien is, is nog onbekend. Wel staat er 'coming soon', dus het zal vast niet meer lang duren. 

Lees meer over
NetflixserieTo All the Boys