ster aan de hemel

Rowena in tranen in eerste aflevering Videoland-serie A Star Is Born

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© A Star Is BornRowena in tranen in eerste aflevering Videoland-serie A Star Is Born
RTL

Ze zijn jong, bekend en actief op social media, maar dan ineens staat hun wereld volledig op hun kop door de komst van hun eerste kindje. In de nieuwe Videoland Original 'A Star Is Born' geven vier reality-koppels de regie uit handen, terwijl ze worden gevolgd bij de verloskundige tijdens de slapeloze nachten, het gehuil en de onzekerheid. De vraag heerst: hoe gaan ze om met deze compleet nieuwe wereld? 

"Wat had ik hem ook graag willen ontmoeten… dat is soms wel een heel dubbel gevoel"

Rowena en Shane, Jethro en Kelly, Laura Ponticorvo en Ryan, en Sharon en Esmee zijn vanaf vandaag elke woensdag te volgen tijdens deze grote stap in hun leven in A Star Is Born. In de eerste aflevering maken we kennis met de vier uiteenlopende koppels. Zo krijgen we een kijkje in de keuken bij Bachelorette-ster Jethro en zijn vriendin Kelly, die maar niet konden geloven dat ze zwanger waren. Maar het dan ook écht niet konden geloven. Zo kocht de aanstaande moeder alle testen in heel Zandvoort, waardoor ze nu een lade vol heeft met zo'n 900 euro aan positieve zwangerschapstesten. 

En daar blijft het niet bij: de aanstaande ouders gaan ook elke week voor een echo naar het ziekenhuis. "We wilden gewoon elke week even kijken", verklaart Kelly. "Normale mensen zouden zeggen: zo vaak naar een echo, jullie zijn gestoord. Maar door corona konden we niet uiteten, naar de film, niks. Dus zo’n pret-echo was voor ons naar de film gaan", vult Jethro aan.

Ook spraakmakende Terror Twins te zien in realityserie A Star Is Born
Lees ook

Ook spraakmakende Terror Twins te zien in realityserie A Star Is Born

Ook de spraakmakende Terror Twins zijn te zien in de nieuwe realityserie. Sharon mag tijdens haar zwangerschap geen plastische chirurgie ondergaan, maar heeft al grootse plannen voor na haar bevalling. Voor de EOTB-babe is de komst van haar kleintje extra zwaar - niet alleen omdat ze niet onder het mes mag, maar ook omdat de relatie met de vader van het kindje 'best ingewikkeld' is. De aanstaande mama staat er dan ook helemaal alleen voor, maar gelukkig is er haar tweelingzus Esmee die dag en nacht voor haar klaarstaat en dient als 'afleiding'. 

Sharon: "Ze kan natuurlijk nooit een partnerrol spelen voor mij, maar ze heeft straks wel een heel bijzondere band met mij en mijn kindje. En ze verzacht wel heel erg mijn pijn."

Ook voormalig Utopiaan Rowena en haar vriend Shane hebben een bijzonder zwangerschapsverhaal. Het stel werd onlangs ouders van zoontje Eagan, maar verloren daarvoor hun eerste kindje na 16 weken. Tijdens de eerste pret-echo van Shane werd hen verteld dat hun zoontje na 13 en een halve week was gestopt met groeien. "Op een gegeven moment gaat het echo-apparaat op je buik en...de hele energie veranderde", vertelt Rowena openhartig.

Uiteindelijk weet ze de moed bij elkaar te rapen om te vragen wat er is. "Toen deed ze [de verloskundige red.] de koptelefoon af en zei ze: 'Nee jongens het is niet goed, hij is gestopt met groeien.' En het eerste wat ik tegen hem [Shane red.] zei was sorry, omdat ik me verantwoordelijk voelde voor ons kindje en ik dit had gedaan." Uiteindelijk komt hun kindje door de weeën op te wekken op 1 juni ter wereld. "Wat had ik hem ook graag willen ontmoeten… dat is soms wel een heel dubbel gevoel", aldus de realityster.

A Star Is Born is elke woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
VideolandA Star Is Born