videovember

Aanraders: dit verschijnt er deze herfstmaand op Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykAanraders: dit verschijnt er deze herfstmaand op Videoland
RTL

Je hoeft je deze sombere herfstdagen niet te vervelen: er verschijnen deze maand maar liefst negentien nieuwe titels op Videoland. Van het romantische tweede seizoen van 'Prince Charming' tot de spannende nieuwe misdaadserie 'Bonnie & Clyde', er is voor ieder wat wils.

''Een in beslag genomen partij cocaïne was de oorzaak van een ongekend heftige geweldsgolf''

Het eerste seizoen van Prince Charming liep af als een écht sprookje. Ook het tweede seizoen belooft weer een groot romantisch avontuur te worden. De 28-jarige Chris Berendse is dit jaar de hoofdrolspeler en zal vanuit een Palazzo in Italië gaan daten met zijn vrijgezelle mannen. 

Vanaf 24 november is de nieuwe reeks te zien bij Videoland. Hieronder zie je alvast de eerste beelden.

Prince Charming zoekt nieuwe vrijgezelle mannen
Lees ook

Prince Charming zoekt nieuwe vrijgezelle mannen

Samen met bekende coaches gaat Tabitha in haar eigen serie Mooi Zoals Je Bent jongeren helpen hun eigen kracht te ontdekken, omdat het soms moeilijk is om dat alleen te doen. De zangeres vindt het belangrijk om tieners met een laag zelfbeeld te helpen en doet dat niet alleen met haar stichting, maar ook met dit nieuwe programma. 

Mooi Zoals Je Bent is sinds 5 november te zien. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Videoland Original Bonnie & Clyde is geïnspireerd op de opkomst en ondergang van De Nederlandse Bonnie & Clyde, die in februari 2014 als gangsterduo het hele land in de ban hielden. In de serie slaan Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) en Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), twee onstuimige geliefden, op de vlucht voor familie en de politie.

Sinds donderdag 4 november is deze nieuwe misdaadserie te zien. Ook hiervan hebben wij de eerste beelden weten te bemachtigen: bekijk ze hieronder. 

Veel mensen die deze serie al kennen, zullen hun geluk niet op kunnen: Legally Blonde is sinds 1 november te zien bij Videoland. Reese Witherspoon heeft in deze comedy de lachers op haar hand als het domme blondje Elle Woods. De blondine leidt een gelukkig leven, totdat zij gedumpt wordt door haar vriend, die toch liever een slimmer liefje heeft. Om hem een lesje te leren, gaat Elle rechten studeren aan Harvard en dat blijkt pittiger te zijn dan ze had gedacht.

En wees gerust: ben je klaar met het eerste seizoen, dan kun je meteen doorbingen met Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, die ook al op de streamingdienst staat. 

Ook het nieuwe seizoen van de Videoland Original De Jacht op de Mocro-Maffia verschijnt deze maand op de streamingdienst. Onze eigen John van den Heuvel gaat terug in de tijd en onderzoekt het web dat vol zit met verraad, hoogmoed, wantrouwen, geweld en dodelijke slachtoffers. 

Over het derde seizoen vertelt John aan RTL het volgende: "We laten zien hoe de Mocro Maffia feitelijk ontstond en na welk moment de conflicten volledig escaleerden. Een in beslag genomen partij cocaïne was de oorzaak van een ongekend heftige geweldsgolf.” 

Vanaf 9 november kun je al deze spannende avonturen van John zien bij Videoland. 

 

Lees meer over
Videoland serie