ALLES KIDS?

Tim Douwsma kritisch na persconferentie: 'Nu komen ze voor de kids'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Douwsma kritisch na persconferentie: 'Nu komen ze voor de kids'
RTL

Als er één bekende Nederlander is die zich fel uit blijft spreken tegen het coronabeleid is het wel Tim Douwsma (34). Zelfs onder een Instagram-post van Monique Smit (32) met kerstgedachten, begint de Friese zanger over de coronacrisis. Volhouden is ook een kwaliteit.

"Ga staan voor de kids"

Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge kondigden dinsdagavond de coronamaatregelen aan die gelden tot en met 14 januari. Tijdens de persconferentie werd onder andere verteld dat de basisscholen een week eerder dichtgaan en dat de avondlockdown langer van kracht blijft.

Coronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'
Lees ook

Coronakritische Tim Douwsma bouwt nieuw platform: 'Met eigen media'

Tim vindt het allemaal onbegrijpelijk. Dat laat hij ditmaal niet blijken onder een bericht van Monique Smit, maar via een post op zijn eigen Instagram-account. 'En nu komen ze voor de kids', schrijft hij. Iets dat hij 'zo voorspelbaar' vindt. Gelukkig hoeven de kinderen niet bang te zijn, volgens Tim. Want hij 'gaat staan' voor de kids. 'Mijn zoon loopt de vrije wijde wereld in! Dat ben ik hem verplicht! En jullie ook!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs was Tim te gast in de online serie Aran on Tour. Daar legde hij zijn standpunt over het coronabeleid nog eens haarfijn uit. Je ziet de hele aflevering in onderstaande video.

Lees meer over
Tim Douwsma