Yes, i do!

Kennismakingsrondje: dít zijn de nieuwe koppels van MAFS Australië

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Channel 9 Kennismakingsrondje: dít zijn de nieuwe koppels van MAFS Australië
RTL

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van 'Married at first sight Australie' van start gaat? Je zal nog een weekje geduld moeten hebben, maar tot die tijd kunnen we in ieder geval wél al de cast aan je voorstellen.

Domenica

Domenica, voor haar vriend ‘Dom’, is 28 jaar en werkt in het dagelijks leven als een visagiste. Domenica omschrijft zichzelf als iemand die opkomt voor waar ze in gelooft en die haar geliefden altijd zal beschermen. Zo valt er in haar omschrijving te lezen dat ze iemand is die 'je absoluut niet tegen je wil hebben'. Verrassend genoeg is ze al een keer eerder getrouwd, maar dat was geen succes. Haar huwelijk duurde slechts 2 maanden.

 

© Channel 9

Ella 

Ella is 27 jaar en werkt als schoonheidsspecialist. Ze hecht vooral veel waarde aan een sterke seksuele connectie en vindt het ook belangrijk dat haar partner haar beste vriend is. Ze omschrijft zichzelf als een zeer loyaal en trouw persoon. 

 

© Channel 9

Holly

Holly is 36 jaar en werkt als manager in een bioscoop. Holly wil dolgraag de liefde van haar leven ontmoeten zodat ze aan kinderen kan beginnen. Haar sterke kinderwens is ook de reden dat haar laatste relatie op de klippen liep. 

 

© Channel 9

Olivia

Olivia is 27 jaar en werkt als onderwijsassistente. Toen ze 22 jaar was viel ze maar liefst 50 kilo af. Haar datingleven stond lange tijd op een pitje omdat ze voor haar terminale vader moest zorgen. Olivia is geen uitgaanstype: ze kijkt het liefst thuis films terwijl ze aan het breien is.

 

© Channel 9

Samantha

Samantha is 26 jaar en werkt als manager voor een kledinglijn. Ze omschrijft zichzelf als een sterk en onafhankelijk persoon en is zeer ambitieus. Haar laatste relatie duurde zeven jaar en liep op de klippen omdat hij vreemdging. Om deze reden heeft ze er veel moeite mee om mannen te vertrouwen.

© Channel 9

Selin 

Selin is 32 jaar oud en werkt als assistente. Ze is een alleenstaande moeder met een zoontje van bijna drie. Ze heeft al drie jaar geen date gehad, wat betekent dat haar trouwdag in MAFS haar eerste date sinds lange tijd zal worden. Selin is van Turkse komaf en is bijzonder close met haar familie. 

 

© Channel 9

Selina

Naast Selin hebben we ook nog Selina. Zij is 32 jaar en werkt als kapper. Selin is Cambodiaans en Chinees en is naar eigen zeggen het zwarte schaap van de familie omdat ze geen advocaat of dokter is geworden. Haar ouders zien haar het liefst trouwen met een rijkere Aziatische man. 

© Channel 9

Tamara

Tamara is 29 jaar en werkt als operationeel manager. Ze vindt zichzelf een alpha-persoonlijkheid hebben en is naar eigen zeggen zelfverzekerd en uitgesproken. Ze heeft er dan ook totaal geen moeite mee om iemand te vertellen waar het op staat en hoe ze over diegene denkt. 

© Channel 9

AL

Al is 25 jaar en werkt als timmerman. Hij omschrijft zichzelf als een lief persoon met een brutale kant. Hij heeft nog nooit een vriendin gehad, woont nog bij zijn moeder en is gewend dat er voor hem wordt gekookt, schoongemaakt en gewassen. 

© Channel 9

Andrew

Andrew is 39 en werkt als een motivational speaker en personal trainer. Hij staat graag voor anderen klaar, is twee keer eerder getrouwd geweest en heeft een dochter van twee.

© Channel 9

Brent

Brent is 33 jaar en werkt als manager in de hospitality branche. Hij woonde zeven jaar lang in Dubai, maar was genoodzaakt terug te keren vanwege corona — zijn eens goedlopende bedrijf kreeg daardoor een behoorlijke klap. Inmiddels is hij terug in Australië en is hij vastberaden zijn grote liefde te vinden.

© Channel 9

Cody

Cody is 30 jaar en werkt als zwemcoach en personal trainer. Hij omschrijft zichzelf als iemand die makkelijk in de omgang. Wel voelt hij zij onprettig bij het uiten van affectie. Zelfs handen vasthouden doet hij liever niet. 

© Channel 9

Jack is 26 en werkzaam in de financiële sector. Hij is charismatisch en kan het met iedereen vinden. Hij noemt zichzelf een echte 'hipster' en zoekt een vrouw die ook een passie heeft voor muziek en avontuur.

© Channel 9

Jackson

Jackson is 30 jaar en werkt als loodgieter. Hij omschrijft zichzelf als een clown die ook een serieuze kant heeft en gevoelig kan zijn. Tegelijkertijd is hij ook heel beschermend. 
 

© Channel 9

Mitch

Tot slot is daar ook nog Mitch, een financiële planner en parttime-model. Hij heeft het naar eigen zeggen nooit langer dan twee avonden uitgehouden met hetzelfde meisje en vindt het moeilijk dat veel meiden hem alleen maar zien als een feestbeest, terwijl hij diep van binnen introvert is. 

© Channel 9
Lees meer over
Married at First Sight