Bezig baasje

'Nick Cannon wordt opnieuw vader: viert komst van 8ste kind'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Nick Cannon wordt opnieuw vader: viert komst van 8ste kind'
RTL

Het ziet ernaar uit dat Nick Cannon (41) opnieuw vader wordt. Volgens beelden te zien op 'Page Six' organiseerde Nick afgelopen weekend samen met model Bre Tiesi (30) een genderrevealparty. Nick heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

"Geloof me, ik heb heel veel mensen zwanger kunnen maken, waarbij dat niet is gebeurd"

Nick en Bre zijn geen onbekenden van elkaar: de twee werken al een tijdje samen voor het programma Wild 'N Out. Het zou dan ook kunnen dat Nick de genderreveal simpelweg als een vriendendienst voor haar heeft georganiseerd. Toch lijkt het er sterk op dat de twee meer dan vrienden zijn, gezien het feit dat ze matching witte outfits droegen en het hele feest bij elkaar stonden. Ook is op de foto’s duidelijk te zien dat Nick haar buik vasthoudt.

Na vier kinderen in één jaar last Nick Cannon sekspauze in
Lees ook

Na vier kinderen in één jaar last Nick Cannon sekspauze in

Het zou het achtste kind voor Nick worden, die maar liefst vier kinderen kreeg in de afgelopen 14 maanden. Zo kreeg hij dochter Powerfull Queen en zoontje Golden met Brittany Bell, en tweelingzoons Zion Mixolydian en Zillion Heir met Abby De La Rosa. Met Alyssa Scott kreeg hij zoontje Zen, die verdrietig genoeg eind vorig jaar met vijf maanden overleed aan een hersentumor. Daarnaast heeft hij nog een tweeling, Monroe en Moroccan met zijn ex-vrouw Mariah Carey.

Nick liet eerder in een interview al weten dat de kinderen absoluut geen 'ongelukjes' waren, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. "Geloof me, ik heb heel veel mensen zwanger kunnen maken, waarbij dat niet is gebeurd. Degenen die ik zwanger heb gemaakt, zijn degenen bij wie dat de bedoeling was", zo vertelde hij tijdens een radio-interview. In zijn eigen talkshow liet hij in oktober nog weten dat hij tot 2022 celibaat zou leven en 'even geen kinderen meer zou maken'.

Lees meer over
Nick Cannon