one less problem without you

Larsa Pippen verklaart einde vriendschap met Kim K: 'Ik was een probleem'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLarsa Pippen verklaart einde vriendschap met Kim K: 'Ik was een probleem'
RTL

Larsa Pippen (47) - voormalig beste vriendin van Kim Kardashian (41) én castlid van 'The Real Housewives of Miami' - heeft zich uitgelaten over haar band met Kim en Kanye (44). In de laatste aflevering van de realityshow vertelt Larsa dat ze 'tussen twee vuren in zat' tijdens hun scheiding, wat desastreus is geweest voor hun vriendschap.

"Ik wist te veel en daarom was ik een probleem"

Tijdens een etentje met twee andere Real Housewives - Kiki Barth en Adriana de Moura - komt het onderwerp ter sprake. Wanneer Larsa haar type man beschrijft als 'lang, donker en knap’, reageert Adriana daarop met: "Je vindt Kanye West leuk." Larsa antwoordt dat ze 'gewoon vrienden' is met de rapper.

De twee castleden zetten Larsa onder druk om meer te vertellen over de situatie rondom Kim en Ye, zoals Kanye tegenwoordig door het leven gaat. "Ik weet niet eens wat er is gebeurd", begint ze. "Ik was beste vrienden met Kim, ik hou van haar en van Kanye. Ik zat gewoon tussen twee vuren in tijdens hun scheiding."

Ze vervolgt: "Ik heb alles zien gebeuren. Dat is uiteindelijk de ondergang van onze vriendschap geworden. Ik wist te veel en daarom was ik een probleem. Dat is ongeveer wat er gebeurd is."

Kim Kardashian koos met scheiding voor 'eigen geluk'
Lees ook

Kim Kardashian koos met scheiding voor 'eigen geluk'

Uiteindelijk probeert Larsa het gesprek over de Kardashians te stoppen. Wanneer Adriana er nogmaals over begint en zegt dat ze ook weleens 'de mindere kanten' van Ye heeft gezien, reageert Larsa geïrriteerd. "Ik heb het ook niet over jouw vrienden of voormalig vrienden. (...) Praat niet over mensen die ik ken, dat is niet oké."

Hoewel de scheiding van Kim en Kanye in eerste instantie met respect naar elkaar werd afgehandeld, met het belang van hun vier kinderen voorop, is de situatie inmiddels uitgelopen op een vechtscheiding. De rapper beschuldigt Kim ervan zijn kinderen bij hem weg te houden en heeft ook publiekelijk uitgehaald naar Kims nieuwe liefde Pete Davidson. Ook deelt Ye geregeld verontrustende berichten op zijn social media waarin hij zijn ex-vrouw benoemt. Niet gek dus dat Larsa verder haar mond houdt.

Lees meer over
Kanye WestKim KardashianLarsa Pippen