ARJAMMER

Arjan uit MAFS reageert: 'Wees voorzichtig met oordelen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLArjan uit MAFS reageert: 'Wees voorzichtig met oordelen'
RTL

In zes eerdere seizoenen van 'Married at First Sight' in Nederland gebeurde het nog nooit: een stel dat niet op huwelijksreis ging. In het zevende seizoen heeft cupido zó ver misgeschoten dat Arjan besluit om Maurice alleen naar Porto af te laten reizen. Dat heeft hem behoorlijk wat kritiek opgeleverd. En daar reageert Arjan nu op.

"Elk verhaal is vaak groter en heeft vaak veel meer inhoud dan je meteen kan zien"

Maurice wilde voor de volle honderd procent ontdekken of hij een relatie met Arjan aan kon gaan, maar laatstgenoemde zag het niet zitten. "Ik snap niet hoe de match is gemaakt", zei hij meermaals. "Ik zie het niet. Ik voel het niet." 

Na wikken en wegen besloot Arjan om Maurice alleen in Porto te laten zitten, door middel van een brief. Daarin schrijft hij dat een relatie met Maurice er niet in zit en dat hij ook niet de behoefte voelt om dit nog te onderzoeken.

Maurice uit MAFS deelt foto van eenzame huwelijksreis
Lees ook

Maurice uit MAFS deelt foto van eenzame huwelijksreis

De sympathie van de kijkers ligt momenteel bij Maurice, omdat ze vinden dat hij aan de kant is gezet. Arjan reageert nu op alle commotie via Instagram. 'Liefde laat zich ontmoeten, liefde laat zich vinden. Liefde omarmt en verstrengeld zich op haar eigen gekozen tijd. Liefde laat zich niet dwingen', schrijft hij op Instagram.

Volgens Arjan kan men proberen om de liefde te 'analyseren en te kaderen', maar is dat alsnog geen garantie voor geluk. 'Liefde kiest zelf en dat maakt de liefde zo bijzonder.' Ook spreekt Arjan de mensen toe: 'Wees lief voor elkaar. Elk verhaal is vaak groter en heeft vaak veel meer inhoud dan je meteen kan zien. Wees voorzichtig met oordelen. En volg altijd je hart.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig is er recent ook nog goed nieuws over kandidaten van Married at First Sight. Chantal en Nikolai, een stel uit het tweede seizoen, zijn namelijk in verwachting van een tweeling. In de video hieronder vertellen ze daarover.

Lees meer over
Married at First Sight